İzmir'de yük treni raydan çıktı

07.08.2021 - 12:59, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2182+ kez okundu.
 

İzmir'de yük treni raydan çıktı

Turan istasyonu yakınında bir yük treninin 4 vagonunun raydan çıkması nedeniyle bazı bölgeler arasında İZBAN seferleri gerçekleştirilemiyor.

İzmir'den Manisa istikametine giden bir yük treninin 4 vagonu Turan istasyonuna gelmeden raydan çıktı. Kaza üzerine bölgeye ekip sevk edildi. Ekiplerin treni hatta alma çalışmaları devam ediyor.   HALKAPINAR-ÇİĞLİ SEFERLERİ YAPILAMIYOR Öte yandan İZBAN'dan yapılan açıklamada, hat üzerinde yaşanan sorun nedeniyle Turan istasyonundan tren geçişinin sağlanamadığı belirtilerek "Aliağa yönünden gelen trenlerimiz Çiğli, Torbalı yönünden gelen trenlerimiz Halkapınar İstasyonu'nu son istasyon olarak kullanıyor. Halkapınar-Çiğli arasında ise otobüslerle takviye yapılıyor." denildi.
Turan istasyonu yakınında bir yük treninin 4 vagonunun raydan çıkması nedeniyle bazı bölgeler arasında İZBAN seferleri gerçekleştirilemiyor.

İzmir'den Manisa istikametine giden bir yük treninin 4 vagonu Turan istasyonuna gelmeden raydan çıktı.

Kaza üzerine bölgeye ekip sevk edildi.

Ekiplerin treni hatta alma çalışmaları devam ediyor.

 

HALKAPINAR-ÇİĞLİ SEFERLERİ YAPILAMIYOR
Öte yandan İZBAN'dan yapılan açıklamada, hat üzerinde yaşanan sorun nedeniyle Turan istasyonundan tren geçişinin sağlanamadığı belirtilerek "Aliağa yönünden gelen trenlerimiz Çiğli, Torbalı yönünden gelen trenlerimiz Halkapınar İstasyonu'nu son istasyon olarak kullanıyor. Halkapınar-Çiğli arasında ise otobüslerle takviye yapılıyor." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.