İzmir'de kasiyer tartıştığı müşteriye ateş açtı

12.06.2021 - 11:20, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2104+ kez okundu.
 

İzmir'de kasiyer tartıştığı müşteriye ateş açtı

Bir market zincirinin şubesinde kasiyer olarak çalışan Ö.A., aldığı üründe fiyat farkı olduğunu söyleyerek kendisine tepki gösteren müşteriye, kurusıkı tabanca ile ateş etti.

İzmir'in Konak ilçesinde yaşayan M.Ö. alışveriş yapmak üzere bir markete geldi. Alışverişini tamamladıktan sonra kasaya giden M.Ö., aldığı ürünün etiket fiyatı ile fatura tutarının farklı olması nedeniyle kasiyer Ö.A'ya tepki gösterdi. İkili arasında tartışma çıktı.   MARKETİN DEPOSUNA TABANCA SAKLAMIŞ Tartışma sırasında M.Ö. kasiyere saldırdı. Kasiyer Ö.A. da marketin depo kısmında, kendisine ait dolaptan aldığı kurusıkı tabanca ile bir el rastgele ateş açtı. Bu sırada markette alışveriş yapan V.A., Ö.A.'yü etkisiz hale getirip tabancayı aldı.   İFADESİ ALINDIKTAN SONRA SERBEST KALDI İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Polis, kurusıkı tabanca ve 14 mermiye el koydu. Gözaltına alınan M.Ö. ve Ö.A. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. M.Ö. ifadesinin ardından serbest kalırken, Ö.A. ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.   OLAY GÜVENLİK KAMERASINDA Bu arada, olay anı marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; M.Ö. ile Ö.A.’nün kavga ettiği, müşteriler kaçıştığı ve V.A.’nın kasiyer Ö.A.'yı etkisiz hale getirip elindeki tabancayı aldığı görüldü.
Bir market zincirinin şubesinde kasiyer olarak çalışan Ö.A., aldığı üründe fiyat farkı olduğunu söyleyerek kendisine tepki gösteren müşteriye, kurusıkı tabanca ile ateş etti.

İzmir'in Konak ilçesinde yaşayan M.Ö. alışveriş yapmak üzere bir markete geldi.

Alışverişini tamamladıktan sonra kasaya giden M.Ö., aldığı ürünün etiket fiyatı ile fatura tutarının farklı olması nedeniyle kasiyer Ö.A'ya tepki gösterdi.

İkili arasında tartışma çıktı.

 

MARKETİN DEPOSUNA TABANCA SAKLAMIŞ
Tartışma sırasında M.Ö. kasiyere saldırdı. Kasiyer Ö.A. da marketin depo kısmında, kendisine ait dolaptan aldığı kurusıkı tabanca ile bir el rastgele ateş açtı.

Bu sırada markette alışveriş yapan V.A., Ö.A.'yü etkisiz hale getirip tabancayı aldı.

 

İFADESİ ALINDIKTAN SONRA SERBEST KALDI
İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Polis, kurusıkı tabanca ve 14 mermiye el koydu.

Gözaltına alınan M.Ö. ve Ö.A. ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

M.Ö. ifadesinin ardından serbest kalırken, Ö.A. ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

OLAY GÜVENLİK KAMERASINDA
Bu arada, olay anı marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde; M.Ö. ile Ö.A.’nün kavga ettiği, müşteriler kaçıştığı ve V.A.’nın kasiyer Ö.A.'yı etkisiz hale getirip elindeki tabancayı aldığı görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.