İzmir'de gece kulübüne silahlı saldırı: 1 ölü

27.07.2021 - 13:36, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1962+ kez okundu.
 

İzmir'de gece kulübüne silahlı saldırı: 1 ölü

Gece kulübüne alınmayan şüpheli ya da şüpheliler tabancayla mekana kurşun yağdırdı. Olayda genç müşteri hayatını kaybederken, kulüp çalışanı ise hafif yaralandı.

İzmir’in Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi 18001 Sokak'ta bulunan gece kulübüne alınmayan şüpheli ya da şüpheliler taşkınlık çıkardı ve daha sonra bölgeden ayrıldı. İlerleyen saatlerde plakasız beyaz bir otomobil ile mekanın önüne gelen şüpheliler, mekana rastgele tabancayla 7 el ateş etti ve olay yerinden kaçtı.   BİR MÜŞTERİ İLE BİR ÇALIŞAN VURULDU Mekana müşteri olarak gelen 23 yaşındaki Baran Parlak'ın, içeri kaçtığı sırada sağ arka kaburga kısmına mermi isabet ederken, mutfak çalışanı A.B.'nin de seken mermi çekirdeğinin başına çarpması sonucu başında şişlik oluştu. Parlak'ı kanlar içerisinde görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.   HEMEN HASTANEYE KALDIRILDI İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevre güvenliğini aldı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Parlak ve A.B., Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Baran Parlak, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.   AĞIR YARALI GENÇ KURTARILAMADI Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Baran Parlak hayatını kaybetti. Savcının incelemesinin ardından Parlak'ın cesedi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Öte yandan, tedavisi süren A.B.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.   1 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI Olayla ilgili geniş çaplı araştırma yapan polis ekipleri, kaçan şüphelileri yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Soruşturma kapsamında ekiplerce 1 şüpheli gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.  
Gece kulübüne alınmayan şüpheli ya da şüpheliler tabancayla mekana kurşun yağdırdı. Olayda genç müşteri hayatını kaybederken, kulüp çalışanı ise hafif yaralandı.

İzmir’in Çeşme ilçesi Alaçatı Mahallesi 18001 Sokak'ta bulunan gece kulübüne alınmayan şüpheli ya da şüpheliler taşkınlık çıkardı ve daha sonra bölgeden ayrıldı.

İlerleyen saatlerde plakasız beyaz bir otomobil ile mekanın önüne gelen şüpheliler, mekana rastgele tabancayla 7 el ateş etti ve olay yerinden kaçtı.

 

BİR MÜŞTERİ İLE BİR ÇALIŞAN VURULDU
Mekana müşteri olarak gelen 23 yaşındaki Baran Parlak'ın, içeri kaçtığı sırada sağ arka kaburga kısmına mermi isabet ederken, mutfak çalışanı A.B.'nin de seken mermi çekirdeğinin başına çarpması sonucu başında şişlik oluştu.

Parlak'ı kanlar içerisinde görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

 

HEMEN HASTANEYE KALDIRILDI
İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevre güvenliğini aldı.

Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Parlak ve A.B., Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Durumu ağır olan Baran Parlak, Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

 

AĞIR YARALI GENÇ KURTARILAMADI
Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Baran Parlak hayatını kaybetti.

Savcının incelemesinin ardından Parlak'ın cesedi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan, tedavisi süren A.B.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

1 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Olayla ilgili geniş çaplı araştırma yapan polis ekipleri, kaçan şüphelileri yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını inceledi.

Soruşturma kapsamında ekiplerce 1 şüpheli gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.