İzmir’de başörtülü kadını döven saldırgan tutuklandı

07.02.2021 - 13:43, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1670+ kez okundu.
 

İzmir’de başörtülü kadını döven saldırgan tutuklandı

İzmir'in Menemen ilçesinde belediye otobüsüne binen bir kadını, 'Nasıl başörtüsü giyebilirsin' deyip darp ettiği ileri sürülen şahıs çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Menemen ilçesinde 5 Şubat tarihinde, belediye otobüsüne binen başörtülü bir kadının yanına daha önce tanımadığı E.Ç. (55) isimli bir şahıs gelerek, "Nasıl başörtüsü giyebilirsin, Türkiye’de bu olmaz, Atatürk kılık kıyafeti kaldırdı. Sen gericisin çağdaş bir ülkedeyiz Atatürk’e ihanet ediyorsun" diyerek saldırdı.   TEKME VE TOKATLA DARBEDİP YARALADI E.Ç., ardından başörtülü kadını otobüs içerisinde tekme ve tokat atarak darbedip yaraladı.   YAKALANDI VE TUTUKLANDI Kadının şikayeti üzerine başlatılan soruşturma sonucunda şüpheli E.Ç., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Menemen Adliyesi’ne sevk edilen şüphelinin ifadesinde, başörtülü kadını görünce sinirlenerek yanına gittiğini ve ’Atatürk bu başörtüsünü yasakladı’ diyerek bir kaç defa vurduğunu beyan edip suçlamayı kabul ettiği öne sürüldü. Şüpheli, ’halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya alenen aşağılama’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İzmir'in Menemen ilçesinde belediye otobüsüne binen bir kadını, 'Nasıl başörtüsü giyebilirsin' deyip darp ettiği ileri sürülen şahıs çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Menemen ilçesinde 5 Şubat tarihinde, belediye otobüsüne binen başörtülü bir kadının yanına daha önce tanımadığı E.Ç. (55) isimli bir şahıs gelerek, "Nasıl başörtüsü giyebilirsin, Türkiye’de bu olmaz, Atatürk kılık kıyafeti kaldırdı. Sen gericisin çağdaş bir ülkedeyiz Atatürk’e ihanet ediyorsun" diyerek saldırdı.

 

TEKME VE TOKATLA DARBEDİP YARALADI
E.Ç., ardından başörtülü kadını otobüs içerisinde tekme ve tokat atarak darbedip yaraladı.

 

YAKALANDI VE TUTUKLANDI
Kadının şikayeti üzerine başlatılan soruşturma sonucunda şüpheli E.Ç., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Menemen Adliyesi’ne sevk edilen şüphelinin ifadesinde, başörtülü kadını görünce sinirlenerek yanına gittiğini ve ’Atatürk bu başörtüsünü yasakladı’ diyerek bir kaç defa vurduğunu beyan edip suçlamayı kabul ettiği öne sürüldü.

Şüpheli, ’halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya alenen aşağılama’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.