İngiltere'de silahlı saldırı

13.08.2021 - 16:57, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1535+ kez okundu.
 

İngiltere'de silahlı saldırı

İngiltere'nin Plymouth kentinde düzenlenen silahlı saldırıda 6 kişinin öldüğü açıklandı.

Plymouth kentinin Keyham bölgesinde düzenlenen silahlı saldırıda, saldırgan polis tarafından vurularak öldürüldü.   TERÖRLE BAĞLANTISI OLMADIĞI BELİRTİLDİ Saldırının terörle bağlantısı olmadığı belirtilirken, olay yerine ekip ve ambulansların gönderildiği aktarıldı.   ÖLÜ VE YARALILAR VAR Polis ekiplerinin yaptığı açıklamada, iki kadın ve üç erkeğin olay yerinde, bir kadının ise kaldırıldığı hastanede öldüğü açıklandı.   "HERKESİ SAKİN OLMAYA ÇAĞIRIYORUM" İngiltere İçişleri Bakanı Priti Patel, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Plymouth'da yaşanan olaydan üzüntü duyduğunu dile getirdi. Patel, "Herkesi sakin olmaya, polis tavsiyelerine uymaya ve acil servislerimizin işlerine devam etmelerine izin vermeye çağırıyorum." ifadelerini kullandı. Olayla ilgili soruşturma açılırken, polis ekipleri, halkı spekülasyon yapmamaya ve olay yerinin resimlerini sosyal medyada paylaşmamaya çağırdı.
İngiltere'nin Plymouth kentinde düzenlenen silahlı saldırıda 6 kişinin öldüğü açıklandı.

Plymouth kentinin Keyham bölgesinde düzenlenen silahlı saldırıda, saldırgan polis tarafından vurularak öldürüldü.

 

TERÖRLE BAĞLANTISI OLMADIĞI BELİRTİLDİ
Saldırının terörle bağlantısı olmadığı belirtilirken, olay yerine ekip ve ambulansların gönderildiği aktarıldı.

 

ÖLÜ VE YARALILAR VAR
Polis ekiplerinin yaptığı açıklamada, iki kadın ve üç erkeğin olay yerinde, bir kadının ise kaldırıldığı hastanede öldüğü açıklandı.

 


"HERKESİ SAKİN OLMAYA ÇAĞIRIYORUM"
İngiltere İçişleri Bakanı Priti Patel, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Plymouth'da yaşanan olaydan üzüntü duyduğunu dile getirdi.

Patel, "Herkesi sakin olmaya, polis tavsiyelerine uymaya ve acil servislerimizin işlerine devam etmelerine izin vermeye çağırıyorum." ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili soruşturma açılırken, polis ekipleri, halkı spekülasyon yapmamaya ve olay yerinin resimlerini sosyal medyada paylaşmamaya çağırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.