İngiltere'de kadın marketteki alkol şişelerini kırdı

26.11.2020 - 16:18, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1931+ kez okundu.
 

İngiltere'de kadın marketteki alkol şişelerini kırdı

İngiltere’deki bir markette sinir krizi geçiren kadının yaklaşık 500 alkol şişesini kırdığı anlar kameralara yansıdı.

İngiltere’nin Hertfordshire bölgesindeki süpermarket zincirinde sinir krizi geçiren kadın müşteri marketi birbirine kattı. Kadın müşterinin bir başka müşteri tarafından bacağında alkol şişesini kırdığı sırada "sakinleş" diye uyarmasının ardından daha da sinirlenerek rafta bulunan 500 alkol şişesini kırdığı ifade edildi. "YÜZÜNDE DONUK BİR İFADE VARDI" Olaya ilişkin görgü tanıkları, yerel basına yaptığı açıklamada, "Kadının yüzünde donuk bir ifade vardı hiçbir şey söylemedi. Şok ediciydi ve gittikçe tehlikeli olmaya başlamıştı" dedi.     TUTUKLANDI Olay anında süpermarkette yaklaşık 50 kişinin bulunduğu ifade edilirken, kadın elindeki kesik tedavi edildikten sonra tutuklandı.
İngiltere’deki bir markette sinir krizi geçiren kadının yaklaşık 500 alkol şişesini kırdığı anlar kameralara yansıdı.

İngiltere’nin Hertfordshire bölgesindeki süpermarket zincirinde sinir krizi geçiren kadın müşteri marketi birbirine kattı.

Kadın müşterinin bir başka müşteri tarafından bacağında alkol şişesini kırdığı sırada "sakinleş" diye uyarmasının ardından daha da sinirlenerek rafta bulunan 500 alkol şişesini kırdığı ifade edildi.

"YÜZÜNDE DONUK BİR İFADE VARDI"

Olaya ilişkin görgü tanıkları, yerel basına yaptığı açıklamada, "Kadının yüzünde donuk bir ifade vardı hiçbir şey söylemedi. Şok ediciydi ve gittikçe tehlikeli olmaya başlamıştı" dedi.

 

İngiltere de kadın marketteki alkol şişelerini kırdı #1

 

TUTUKLANDI

Olay anında süpermarkette yaklaşık 50 kişinin bulunduğu ifade edilirken, kadın elindeki kesik tedavi edildikten sonra tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.