İNGİLİZ PSİKOPAT KADIN ATINI TOKATLAYIP TEKMELEDİ

10.11.2021 - 12:24, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1560+ kez okundu.
 

İNGİLİZ PSİKOPAT KADIN ATINI TOKATLAYIP TEKMELEDİ

İngiltere'de avlanma karşıtı bir grup tarafından çekilen video sosyal medyada öfkeye neden oldu. Ata tekme atıp yumruklayan kadının görüntüleri, Hunt Saboteur Twitter sayfasında paylaşıldıktan sonra 2 milyondan fazla görüntülenme aldı. Ülkeyi ayağa kaldıran görüntüler sonrası kadın hakkında soruşturma başlatıldı.

Av karşıtı ve kampanya grubu Hertfordshire Hunt Saboteurs, Twitter'da atın takım lideri bir binici tarafından yumruklandığı ve tekmelendiği anları paylaştı. İngiltere'nin Doğu Midlands bölgesinde yaşanan olayda kadının hayvana karşı agresif davrandığı gözlemlenirken kadının aynı zamanda bir ilkokul öğretmeni ve anaokulunda müdür olduğu belirtildi. Sarah Molds adındaki binicinin öfkeye neden olan görüntülerden sonra öğretmenlik görevinden uzaklaştırıldığı ve ölüm tehditleri almasının ardından yaşadığı evi terk ettiği ifade edildi. Bağlı olduğu Pony Atlı Spor Kulübü de Molds'un kendileriyle ilişiğinin kesildiği açıkladı.   ŞİKAYET YAĞDI Korkunç görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından binlerce kişi söz konusu spor kulübüne şikayet yağdırdı. Dehşete kapılmış bir şekilde görüntüleri izleyen bir binici, ''Bu kabul edilemez. Bu utanç verici. Bu davranışın kesinlikle hiçbir mazereti olamaz. Ne kadar sinirli olursan ol, kötü bir gün geçirmiş olman önemli değil. Atlar çok hassastır. İnanmakta güçlük çekiyorum'' dedi. Görüntüler infial yaratmıştı! Köpeğe balkonda dayağın cezası belli oldu Görüntüler infial yaratmıştı! Köpeğe balkonda dayağın cezası belli oldu Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (Hayvanlara Karşı Zulmü Önleme Derneği) gelen tepkiler üzerine, ''Bu görüntü gerçekten üzücü. Bize hayvan refahı hakkında yapılan şikayetleri her zaman inceleyeceğiz. Lütfen bizimle iletişime geçin'' diyerek telefon numarası paylaştı.   ''TÜM KALBİMİZLE KINIYORUZ'' Pony Kulübü sözcüsü de şunları söyledi: Bir midilliye kabul edilemez muameleyi gösteren videonun dolaştığının farkındayız ve bu davranışı tüm kalbimizle kınıyoruz. Atların ve midillilerin sağlığı The Pony Club için son derece önemlidir, bu nedenle söz konusu kadının bizimle ilişiği kesilmiştir.
İngiltere'de avlanma karşıtı bir grup tarafından çekilen video sosyal medyada öfkeye neden oldu. Ata tekme atıp yumruklayan kadının görüntüleri, Hunt Saboteur Twitter sayfasında paylaşıldıktan sonra 2 milyondan fazla görüntülenme aldı. Ülkeyi ayağa kaldıran görüntüler sonrası kadın hakkında soruşturma başlatıldı.

Av karşıtı ve kampanya grubu Hertfordshire Hunt Saboteurs, Twitter'da atın takım lideri bir binici tarafından yumruklandığı ve tekmelendiği anları paylaştı.

İngiltere'nin Doğu Midlands bölgesinde yaşanan olayda kadının hayvana karşı agresif davrandığı gözlemlenirken kadının aynı zamanda bir ilkokul öğretmeni ve anaokulunda müdür olduğu belirtildi.

Sarah Molds adındaki binicinin öfkeye neden olan görüntülerden sonra öğretmenlik görevinden uzaklaştırıldığı ve ölüm tehditleri almasının ardından yaşadığı evi terk ettiği ifade edildi. Bağlı olduğu Pony Atlı Spor Kulübü de Molds'un kendileriyle ilişiğinin kesildiği açıkladı.

 

ŞİKAYET YAĞDI
Korkunç görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından binlerce kişi söz konusu spor kulübüne şikayet yağdırdı. Dehşete kapılmış bir şekilde görüntüleri izleyen bir binici, ''Bu kabul edilemez. Bu utanç verici. Bu davranışın kesinlikle hiçbir mazereti olamaz. Ne kadar sinirli olursan ol, kötü bir gün geçirmiş olman önemli değil. Atlar çok hassastır. İnanmakta güçlük çekiyorum'' dedi.

Görüntüler infial yaratmıştı! Köpeğe balkonda dayağın cezası belli oldu
Görüntüler infial yaratmıştı! Köpeğe balkonda dayağın cezası belli oldu
Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (Hayvanlara Karşı Zulmü Önleme Derneği) gelen tepkiler üzerine, ''Bu görüntü gerçekten üzücü. Bize hayvan refahı hakkında yapılan şikayetleri her zaman inceleyeceğiz. Lütfen bizimle iletişime geçin'' diyerek telefon numarası paylaştı.

 

''TÜM KALBİMİZLE KINIYORUZ''
Pony Kulübü sözcüsü de şunları söyledi: Bir midilliye kabul edilemez muameleyi gösteren videonun dolaştığının farkındayız ve bu davranışı tüm kalbimizle kınıyoruz. Atların ve midillilerin sağlığı The Pony Club için son derece önemlidir, bu nedenle söz konusu kadının bizimle ilişiği kesilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.