İmamoğlu İbnelere destek verdi

24.08.2020 - 10:26, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1662+ kez okundu.
 

İmamoğlu İbnelere destek verdi

Sapkınlara desteğini her platformda sürdüren CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun başında olduğu İBB’ye bağlı Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından, belediye çalışanlarına gönderilen ‘Personel Memnuniyet Anketi’nde işaretlenmesi zorunlu olarak belirtilen cinsiyet kısmına ‘Kadın’, ‘Erkek’ ve ‘Diğer’ seçeneğinin belirtildiği ortaya çıktı. ‘Diğer’ kısmını işaretleyenler için açıklama satırının yer alması ise tepki çekti.

Her şeyi yapıyormuş gibi görünüp de hiçbir şey yapmayan CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türk milletinin baş belası olan sapkınlara verdiği destekten vazgeçmek bilmiyor. CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşcinsel sapkınları meşrulaştırmak adına skandal bir hareketi daha ortaya çıktı.   Eşcinselliği meşrulaştırıyor Terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı HDP’nin oylarıyla İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimlerini kazanan CHP’li Ekrem İmamoğlu, Müslüman Türk milletinin mukaddesatıyla dalga geçmeye devam ediyor. Batılı büyüklerine hoş görünmek adına LGBTİ sapkınlara sahip çıkan İmamoğlu, eşcinsel ahlaksızlığın meşrulaştırılması için olağanüstü bir gayret sarf ediyor. Allah’ın lanetlediği bir fiili topluma dayatmak için kamu imkanlarını da kullanan CHP’li İmamoğlu, bu uğurda hiçbir fırsatı kaçırmıyor. İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne talimat veren İmamoğlu, kurum çalışanlarına ‘Personel Memnuniyet Anketi’ yaptırdı. Skandallar zinciri ise anketin kurum çalışanlarının önüne gelmesiyle başladı.   Cinsiyette ‘diğer’ seçeneği! Ankette, doldurulması zorunlu olarak belirtilen cinsiyet kısmını okuyan İBB çalışanları büyük şok yaşadı. ‘Kadın’, ‘Erkek’ ve ‘Diğer’ seçeneğini gören personel neye uğradığını şaşırdı. ‘Diğer’ kutucuğunun önünde uzun bir açıklama kısmının olması ise bardağı taşıran son damla oldu. Personelin büyük tepkisini çeken anket, ertesi gün değiştirildi. Daha sonra gönderilen ankette ise cinsiyet kısmındaki ‘diğer’ seçeneğinin çıkartıldığı belirtildi. İmamoğlu daha öncede seçim sürecinde benzer bir anket hazırlatmış. Anketin ‘cinsiyet’ kısmında ‘diğer’ seçeneğini de yer verilmişti. Bir TV programında ise ‘Türkiye eşcinsel evliliklere hazır değil’ diyerek bilinçaltını adeta ifşa etmişti.   İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na, bazı muhafzakarların da oyları ile seçilen, sonuçlar açıklandığında Ahmet Davutoğlu tarafından tebrik edilen CHP’li Ekrem İmamoğlu, İBB çalışanlarına yaptırdığı ankette, ‘Kadın’ ile ‘Erkek’den ayrıca üçüncü cins olarak LGBTİ şıkkı anlamında “diğer” seçeneği kullandı   Cehaleti, siyasi sermaye yapıyor Kitlesinin cehaletini siyasi sermayesi yapan İmamoğlu, hizmet üretmekten ziyade şov yapmaya da devam ediyor. İBB bünyesinde ‘İnanç Masası’ kuran İmamoğlu’nun ilk icraatlarında biri ateistlere kol kanat germek oldu. Her türlü inancı reddeden bir oluşuma ‘İnanç Masası’ ekiplerini ziyaret ettiren İmamoğlu, büyük bir paradoksa da imza atmış oldu. İslam inancının azılı düşmanı olan ateistlerin ayağına kamu personellerini gönderen İmamoğlu, gerçek zihniyetini de gözler önüne sermiş oldu.
Sapkınlara desteğini her platformda sürdüren CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun başında olduğu İBB’ye bağlı Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından, belediye çalışanlarına gönderilen ‘Personel Memnuniyet Anketi’nde işaretlenmesi zorunlu olarak belirtilen cinsiyet kısmına ‘Kadın’, ‘Erkek’ ve ‘Diğer’ seçeneğinin belirtildiği ortaya çıktı. ‘Diğer’ kısmını işaretleyenler için açıklama satırının yer alması ise tepki çekti.

Her şeyi yapıyormuş gibi görünüp de hiçbir şey yapmayan CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türk milletinin baş belası olan sapkınlara verdiği destekten vazgeçmek bilmiyor. CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşcinsel sapkınları meşrulaştırmak adına skandal bir hareketi daha ortaya çıktı.

 

Eşcinselliği meşrulaştırıyor
Terör örgütü PKK’nın siyasi kanadı HDP’nin oylarıyla İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimlerini kazanan CHP’li Ekrem İmamoğlu, Müslüman Türk milletinin mukaddesatıyla dalga geçmeye devam ediyor. Batılı büyüklerine hoş görünmek adına LGBTİ sapkınlara sahip çıkan İmamoğlu, eşcinsel ahlaksızlığın meşrulaştırılması için olağanüstü bir gayret sarf ediyor. Allah’ın lanetlediği bir fiili topluma dayatmak için kamu imkanlarını da kullanan CHP’li İmamoğlu, bu uğurda hiçbir fırsatı kaçırmıyor. İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne talimat veren İmamoğlu, kurum çalışanlarına ‘Personel Memnuniyet Anketi’ yaptırdı. Skandallar zinciri ise anketin kurum çalışanlarının önüne gelmesiyle başladı.

 

Cinsiyette ‘diğer’ seçeneği!
Ankette, doldurulması zorunlu olarak belirtilen cinsiyet kısmını okuyan İBB çalışanları büyük şok yaşadı. ‘Kadın’, ‘Erkek’ ve ‘Diğer’ seçeneğini gören personel neye uğradığını şaşırdı. ‘Diğer’ kutucuğunun önünde uzun bir açıklama kısmının olması ise bardağı taşıran son damla oldu. Personelin büyük tepkisini çeken anket, ertesi gün değiştirildi. Daha sonra gönderilen ankette ise cinsiyet kısmındaki ‘diğer’ seçeneğinin çıkartıldığı belirtildi. İmamoğlu daha öncede seçim sürecinde benzer bir anket hazırlatmış. Anketin ‘cinsiyet’ kısmında ‘diğer’ seçeneğini de yer verilmişti. Bir TV programında ise ‘Türkiye eşcinsel evliliklere hazır değil’ diyerek bilinçaltını adeta ifşa etmişti.

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na, bazı muhafzakarların da oyları ile seçilen, sonuçlar açıklandığında Ahmet Davutoğlu tarafından tebrik edilen CHP’li Ekrem İmamoğlu, İBB çalışanlarına yaptırdığı ankette, ‘Kadın’ ile ‘Erkek’den ayrıca üçüncü cins olarak LGBTİ şıkkı anlamında “diğer” seçeneği kullandı

 

Cehaleti, siyasi sermaye yapıyor
Kitlesinin cehaletini siyasi sermayesi yapan İmamoğlu, hizmet üretmekten ziyade şov yapmaya da devam ediyor. İBB bünyesinde ‘İnanç Masası’ kuran İmamoğlu’nun ilk icraatlarında biri ateistlere kol kanat germek oldu. Her türlü inancı reddeden bir oluşuma ‘İnanç Masası’ ekiplerini ziyaret ettiren İmamoğlu, büyük bir paradoksa da imza atmış oldu. İslam inancının azılı düşmanı olan ateistlerin ayağına kamu personellerini gönderen İmamoğlu, gerçek zihniyetini de gözler önüne sermiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.