İmamoğlu hakkındaki soruşturma açıldı

04.05.2021 - 12:37, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2191+ kez okundu.
 

İmamoğlu hakkındaki soruşturma açıldı

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, İBB Başkanı İmamoğlu hakkında çıkan soruşturma haberlerine ilişkin, "İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın bir işlemi bu. Her Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan gelen işlemlere nasıl rutin olarak yapmamız gerekenler varsa bu süreçte yürüyor." dedi.

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında soruşturma başlatıldığı haberleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çataklı açıklamasında şunları söyledi: İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın bir işlemi bu. İstanbul Başsavcılığı bir talepte bulunmuş, sayın İmamoğlu’nun HDP’li belediye başkanlarını ziyaret ederek suçluyu övdüğü, yine ziyaret ettiği belediye başkanlarını ve anılan partiyi desteklediği, bir ziyareti esnasında Fatih Sultan Mehmet’e ait türbeye saygısızlık yaptığı iddiaları ilgili. Bu iddialara üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı bir işlem var. Bize gönderildi. Dolayısıyla her Cumhuriyet Başsavcılığından gelen işlemlere nasıl rutin olarak yapmamız gerekenler varsa bu süreçte yürüyor. Murat Ongun doğrulamıştı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, sosyal medyadan yaptığı açıklamada iddiaları doğrulamıştı. Ongun, "Cumhuriyet Gazetesi’nde Barış Pehlivan imzalı köşe yazısında belirtilen bilgiler ne yazık ki doğrudur. Niyet okuma odaklı, izandan yoksun yeni bir soruşturma hazırlığı için Başkanımızın ifadesi istenmiştir." dedi.
İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, İBB Başkanı İmamoğlu hakkında çıkan soruşturma haberlerine ilişkin, "İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın bir işlemi bu. Her Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan gelen işlemlere nasıl rutin olarak yapmamız gerekenler varsa bu süreçte yürüyor." dedi.

İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında soruşturma başlatıldığı haberleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Çataklı açıklamasında şunları söyledi:
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın bir işlemi bu. İstanbul Başsavcılığı bir talepte bulunmuş, sayın İmamoğlu’nun HDP’li belediye başkanlarını ziyaret ederek suçluyu övdüğü, yine ziyaret ettiği belediye başkanlarını ve anılan partiyi desteklediği, bir ziyareti esnasında Fatih Sultan Mehmet’e ait türbeye saygısızlık yaptığı iddiaları ilgili. Bu iddialara üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı bir işlem var. Bize gönderildi. Dolayısıyla her Cumhuriyet Başsavcılığından gelen işlemlere nasıl rutin olarak yapmamız gerekenler varsa bu süreçte yürüyor.

Murat Ongun doğrulamıştı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, sosyal medyadan yaptığı açıklamada iddiaları doğrulamıştı.

Ongun, "Cumhuriyet Gazetesi’nde Barış Pehlivan imzalı köşe yazısında belirtilen bilgiler ne yazık ki doğrudur. Niyet okuma odaklı, izandan yoksun yeni bir soruşturma hazırlığı için Başkanımızın ifadesi istenmiştir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.