İftiraları mahkemeden döndü

GÜNDEM 08.10.2021 - 17:54, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1653+ kez okundu.
 

İftiraları mahkemeden döndü

T3 Vakfı, İBB'den yardım aldığı iftiralarına ilişkin açtığı tazminat davasını kazandı. T3 Vakfı, kazanılan tazminatın kimseye iftira atmayan gazeteciler yetişmesi amacıyla iletişim fakültesine burs olarak verileceğini duyurdu.

T3Vakfı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yardım aldığı ile ilgili yapılan haberlere ve açıklamalara karşı açtığı iftira davasını kazandı. Mahkeme kararıyla T3Vakfı'nın İBB'den hiçbir şekilde para almadığı tespit edildi. Mahkemenin kararı sonrası vakfın sosyal medya hesabından yapılan açıklama ile iftiradan kazanılan 30 bin liralık tazminatın kimseye iftira atmayan gazeteciler yetişmesi ümidiyle iletişim fakültesi öğrencilerine burs olarak verileceği duyuruldu.   Haluk Bayraktar'dan açıklama T3 Vakfı’nın İBB’den 41 milyon lira aldığı yalanı üzerine açılan davaya ilişkin, Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Karar sonrası açıklama yapan Haluk Bayraktar ise "Bir kez daha" yargı, @T3Vakfi 'mızın İBB'den ̧ nakdi veya ayni yardım almadığını tescilledi! Yalan büyük ama cezası küçük olunca yalanın da iftiranın da önünü almak mümkün olmuyor... Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, kurucu ve yöneticileri dışında kimseden bağış, yardım, ayni yardım, nakdi destek vb. kabul etmemektedir. Yürütmekte olduğu faaliyetlerin tamamı kendi bütçesinden karşılanmaktadır." dedi.
T3 Vakfı, İBB'den yardım aldığı iftiralarına ilişkin açtığı tazminat davasını kazandı. T3 Vakfı, kazanılan tazminatın kimseye iftira atmayan gazeteciler yetişmesi amacıyla iletişim fakültesine burs olarak verileceğini duyurdu.

T3Vakfı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yardım aldığı ile ilgili yapılan haberlere ve açıklamalara karşı açtığı iftira davasını kazandı. Mahkeme kararıyla T3Vakfı'nın İBB'den hiçbir şekilde para almadığı tespit edildi. Mahkemenin kararı sonrası vakfın sosyal medya hesabından yapılan açıklama ile iftiradan kazanılan 30 bin liralık tazminatın kimseye iftira atmayan gazeteciler yetişmesi ümidiyle iletişim fakültesi öğrencilerine burs olarak verileceği duyuruldu.

 

Haluk Bayraktar'dan açıklama
T3 Vakfı’nın İBB’den 41 milyon lira aldığı yalanı üzerine açılan davaya ilişkin, Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Karar sonrası açıklama yapan Haluk Bayraktar ise "Bir kez daha" yargı, @T3Vakfi 'mızın İBB'den ̧ nakdi veya ayni yardım almadığını tescilledi! Yalan büyük ama cezası küçük olunca yalanın da iftiranın da önünü almak mümkün olmuyor... Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, kurucu ve yöneticileri dışında kimseden bağış, yardım, ayni yardım, nakdi destek vb. kabul etmemektedir. Yürütmekte olduğu faaliyetlerin tamamı kendi bütçesinden karşılanmaktadır." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.