Heykel deyip geçme rant sandığınızdan çok büyük

13.09.2020 - 12:12, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1762+ kez okundu.
 

Heykel deyip geçme rant sandığınızdan çok büyük

İBB tarafından oluşturulan tim ile onarımı yapılan heykel, parlatılarak yeni bir görünüme kavuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan tim ile heykeller adeta ilk yapıldığını güne dönüyor. Bu tim, megakent genelinde bulunan heykelleri tek tek temizliyor, parlak olmasını sağlıyor.   TİM PARLATTI Son olarak İstanbul’un Bahçelievler ilçesine bağlı Şirinevler Mahallesi’ndeki Mustafa Kemal Atatürk heykeli, İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan tim ile parlatıldı.   HEYKEL DEYİP GEÇMEYİN. Tüm CHP Belediyelerinde her yıl yaptırılan Onbinlerce heykel, Büst ve Bilboortlara asılan Mustafa Kemal ile ilgili resimlerden on milyonlarca lira haksız kazanc elde ediliyor. Ortalama bir 4 veya 5 metrelik bir heykelin maliyeti 200 bin lira ve biraz üstü. Fakat gelin görün CHP Belediyeleri bu 200 bin lira cıvarında olan heykelleri 1 ile 1.5 milyo lira çıkış fatura ettiği, resim ve heykellere de aynı fauralandırıldığı iddia ediliyor.  
İBB tarafından oluşturulan tim ile onarımı yapılan heykel, parlatılarak yeni bir görünüme kavuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan tim ile heykeller adeta ilk yapıldığını güne dönüyor.

Bu tim, megakent genelinde bulunan heykelleri tek tek temizliyor, parlak olmasını sağlıyor.

 

TİM PARLATTI
Son olarak İstanbul’un Bahçelievler ilçesine bağlı Şirinevler Mahallesi’ndeki Mustafa Kemal Atatürk heykeli, İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan tim ile parlatıldı.

 

HEYKEL DEYİP GEÇMEYİN.
Tüm CHP Belediyelerinde her yıl yaptırılan Onbinlerce heykel, Büst ve Bilboortlara asılan Mustafa Kemal ile ilgili resimlerden on milyonlarca lira haksız kazanc elde ediliyor. Ortalama bir 4 veya 5 metrelik bir heykelin maliyeti 200 bin lira ve biraz üstü. Fakat gelin görün CHP Belediyeleri bu 200 bin lira cıvarında olan heykelleri 1 ile 1.5 milyo lira çıkış fatura ettiği, resim ve heykellere de aynı fauralandırıldığı iddia ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.