HAKARETE UĞRAYAN ÇOCUK KENDİNİ ASTI

10.11.2021 - 16:16, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1318+ kez okundu.
 

HAKARETE UĞRAYAN ÇOCUK KENDİNİ ASTI

ABD'nin Utah kentindeki bir ilköğretim okulunda öğrenim gören Isabella Faith Tichenor, arkadaşlarının kendisine söylediği "Sen zencisin" sözü nedeniyle bunalıma girerek kendisini astı. Çocuğun vefatı ülkede büyük üzüntü yarattı.

Utah kentindeki Foxboro İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören 10 yaşındaki ilkokul öğrencisi Isabella Faith Tichenor'un başına gelenler, hem kentte hem de ülke genelinde büyük yankı uyandırdı. İddialara göre okulda zorbalığa ve ırkçılığa uğrayan Isabella, arkadaşlarının sürekli siyahi olmasıyla dalga geçmesine üzüldü. Küçük çocuk, bu durumu ailesiyle dahi paylaşmadı ve bunalıma girdi.   OTİZMİ DE VARDI Aynı zamanda otizmi de bulunan kız, giderek içine kapandı ve okula gitmek istemez hale geldi. Aile üyeleri, kızlarının bu durumunu otizme bağladı ancak korkunç gerçek, kızın kendisini öldürmesinden sonra anlaşıldı. Okul yönetimi tarafından yapılan araştırmada, küçük kızın ırkçılık ve zorbalığa maruz kaldığı ortaya çıkarıldı.   "SENİ SEVİYORUM ANNE" Isabella Faith Tichenor geçtiğimiz hafta evlerinde olduğu sırada annesi Brittany Tichenor-Cox'a onu sevdiğini söyledi ve odasına gitti. Anne Brittany, bir süre sonra küçük kızının odasına girdiğinde ürkütücü manzarayla karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlıkçılar, küçük kızın kendisini iple asarak öldürdüğünü belirledi. Kızlarının ölümü nedeniyle büyük yıkım yaşayan aile üyeleri, yetkilileri konuyla ilgili çalışma yapmaya davet etti.
ABD'nin Utah kentindeki bir ilköğretim okulunda öğrenim gören Isabella Faith Tichenor, arkadaşlarının kendisine söylediği "Sen zencisin" sözü nedeniyle bunalıma girerek kendisini astı. Çocuğun vefatı ülkede büyük üzüntü yarattı.

Utah kentindeki Foxboro İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören 10 yaşındaki ilkokul öğrencisi Isabella Faith Tichenor'un başına gelenler, hem kentte hem de ülke genelinde büyük yankı uyandırdı. İddialara göre okulda zorbalığa ve ırkçılığa uğrayan Isabella, arkadaşlarının sürekli siyahi olmasıyla dalga geçmesine üzüldü. Küçük çocuk, bu durumu ailesiyle dahi paylaşmadı ve bunalıma girdi.

 

OTİZMİ DE VARDI
Aynı zamanda otizmi de bulunan kız, giderek içine kapandı ve okula gitmek istemez hale geldi. Aile üyeleri, kızlarının bu durumunu otizme bağladı ancak korkunç gerçek, kızın kendisini öldürmesinden sonra anlaşıldı. Okul yönetimi tarafından yapılan araştırmada, küçük kızın ırkçılık ve zorbalığa maruz kaldığı ortaya çıkarıldı.

 

"SENİ SEVİYORUM ANNE"
Isabella Faith Tichenor geçtiğimiz hafta evlerinde olduğu sırada annesi Brittany Tichenor-Cox'a onu sevdiğini söyledi ve odasına gitti. Anne Brittany, bir süre sonra küçük kızının odasına girdiğinde ürkütücü manzarayla karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlıkçılar, küçük kızın kendisini iple asarak öldürdüğünü belirledi.

Kızlarının ölümü nedeniyle büyük yıkım yaşayan aile üyeleri, yetkilileri konuyla ilgili çalışma yapmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.