Güvercin uçururken sırtından vuruldu

25.01.2021 - 11:00, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1441+ kez okundu.
 

Güvercin uçururken sırtından vuruldu

Evinin damında güvercin uçuran 40 yaşındaki kişi, kimliği belirsiz şüpheli kişi tarafından tabancayla sırtından vuruldu. Hastaneye kaldırılan kişi, hayatını kaybetti.

Adana’nın Yüreğir ilçesine bağlı Dervişler Mahallesi'ndeki evinin damında güvercin besleyen ve uçuran Hüseyin Korkmaz (40), kuşlara yem verdiği sırada cadde üzerinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Tabancayla 5 el ateş eden şüpheli, Korkmaz’ı sırtından vurarak olay yerinden uzaklaştı.   HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Korkmaz, özel bir hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Korkmaz, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Korkmaz'ın cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.
Evinin damında güvercin uçuran 40 yaşındaki kişi, kimliği belirsiz şüpheli kişi tarafından tabancayla sırtından vuruldu. Hastaneye kaldırılan kişi, hayatını kaybetti.

Adana’nın Yüreğir ilçesine bağlı Dervişler Mahallesi'ndeki evinin damında güvercin besleyen ve uçuran Hüseyin Korkmaz (40), kuşlara yem verdiği sırada cadde üzerinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Tabancayla 5 el ateş eden şüpheli, Korkmaz’ı sırtından vurarak olay yerinden uzaklaştı.

 

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Korkmaz, özel bir hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.

Korkmaz, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Korkmaz'ın cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.