Gözaltına alınanlar devlete hakaret etti

23.09.2021 - 12:02, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 893+ kez okundu.
 

Gözaltına alınanlar devlete hakaret etti

Okul bedava, Yurtlar Bedava, Yemek Bedava , ceplerine devlet harclıkta sokuyor tabiki nankörler küfredecekler. Batıya özenen şizofren zihnyet batıdaki unversitelerin 20 bin dolardan basladıgını ve okul yurtlarının paralı hemde yuksek paralı oldugunu bilmezler. Okul dahil her sey bedava olan universitelerde CHP PKK DHKP-C ve FETO' terör örgütlerinin kol gezmesi normaldır.

Türkiye'de son günlerde kamuoyunun gündemi, üniversite yurt kapasitelerinin yetersiz olduğu iddiasıyla başlayan provokasyonlar... Dün de bu provokatif eylemler çerçevesinde Eskişehir’de bir araya gelerek yurt ve kiralık ev olmamasını "Barınamıyoz" yazdıkları kartonla protesto etmek isteyen bir grup genç, polis ekiplerinin uyarılarını hiçe saydı.   UYARILARI DİKKATE ALMADILAR Gruptaki gençler, gece parkta yatarak eylem yapmak istedi. Parkta yatarak eylem yapmak isteyen gençlerin toplandığı alanda bulunan emniyet yetkilileri, uyarılarda bulundu.   POLİSE ZORLUK ÇIKARDILAR Eylemin yapılması için saatin ve yerin uygun olmadığını belirten güvenlikten sorumlu olan İl Emniyet Müdür Yardımcısının defalarca yaptığı uyarıyı dikkate almayan grup, karşılıklı tartışmaya girdi.   "ALÇAK DEVLET" Uyarıları hiçe sayıp, polise zorluk çıkararak eylemlerine devam etmek isteyen göstericilere, polis müdahale ederek gözaltına aldı. Eylemciler, gözaltına alındıkları sırada ise "Alçak devlet" sloganı attı."   "SİZİN AMACINIZ BU ZATEN" Eylemcilerin "Alçak devlet" sloganı sonrası polis ekipleri, bu ifadelere tepki gösterip, "Alçak devlet öyle mi? Bravo! Sizin amacınız bu zaten." diyerek karşılık verdi.   BARINAMAYIZ DİYE EYLEM YAPANLARIN EVLERİ VAR Öte yandan, Eskişehir'de yurt provokasyonuna karışan eylemcilerle ilgili bilgiler de ortaya çıktı. Eyleme katılan birçok öğrencinin ailesinin Eskişehir dışında olduğu ancak, kendisinin Eskişehir'de ikamet ettikleri adreslerin olduğu tespit edildi. Buna göre; şüphelilerden D.K.'nın ailesinin Antalya'da yaşadığı kendisinin Eskişehir'de bir adreste ikamet ettiği, F.B.'nin ailesiyle birlikte Eskişehir'de yaşadığı, M.V.'nin ailesinin Erzurum'da yaşadığı, kendisinin Eskişehir'de yaşadığı, M.K.'nın ailesinin Batman'da, kendisinin Eskişehir'de yaşadığı, P.A.'nın ailesinin Balıkesir'de, kendisinin Eskişehir'de yaşadığı, S.B.'nin ise ailesinin Ankara'da kendisinin Eskişehir'de yaşadığı tespit edildi.
Okul bedava, Yurtlar Bedava, Yemek Bedava , ceplerine devlet harclıkta sokuyor tabiki nankörler küfredecekler. Batıya özenen şizofren zihnyet batıdaki unversitelerin 20 bin dolardan basladıgını ve okul yurtlarının paralı hemde yuksek paralı oldugunu bilmezler. Okul dahil her sey bedava olan universitelerde CHP PKK DHKP-C ve FETO' terör örgütlerinin kol gezmesi normaldır.

Türkiye'de son günlerde kamuoyunun gündemi, üniversite yurt kapasitelerinin yetersiz olduğu iddiasıyla başlayan provokasyonlar...

Dün de bu provokatif eylemler çerçevesinde Eskişehir’de bir araya gelerek yurt ve kiralık ev olmamasını "Barınamıyoz" yazdıkları kartonla protesto etmek isteyen bir grup genç, polis ekiplerinin uyarılarını hiçe saydı.

 

UYARILARI DİKKATE ALMADILAR
Gruptaki gençler, gece parkta yatarak eylem yapmak istedi.

Parkta yatarak eylem yapmak isteyen gençlerin toplandığı alanda bulunan emniyet yetkilileri, uyarılarda bulundu.

 

POLİSE ZORLUK ÇIKARDILAR
Eylemin yapılması için saatin ve yerin uygun olmadığını belirten güvenlikten sorumlu olan İl Emniyet Müdür Yardımcısının defalarca yaptığı uyarıyı dikkate almayan grup, karşılıklı tartışmaya girdi.

 

"ALÇAK DEVLET"

Uyarıları hiçe sayıp, polise zorluk çıkararak eylemlerine devam etmek isteyen göstericilere, polis müdahale ederek gözaltına aldı. Eylemciler, gözaltına alındıkları sırada ise "Alçak devlet" sloganı attı."

 

"SİZİN AMACINIZ BU ZATEN"
Eylemcilerin "Alçak devlet" sloganı sonrası polis ekipleri, bu ifadelere tepki gösterip, "Alçak devlet öyle mi? Bravo! Sizin amacınız bu zaten." diyerek karşılık verdi.

 

BARINAMAYIZ DİYE EYLEM YAPANLARIN EVLERİ VAR
Öte yandan, Eskişehir'de yurt provokasyonuna karışan eylemcilerle ilgili bilgiler de ortaya çıktı.

Eyleme katılan birçok öğrencinin ailesinin Eskişehir dışında olduğu ancak, kendisinin Eskişehir'de ikamet ettikleri adreslerin olduğu tespit edildi.

Buna göre; şüphelilerden D.K.'nın ailesinin Antalya'da yaşadığı kendisinin Eskişehir'de bir adreste ikamet ettiği, F.B.'nin ailesiyle birlikte Eskişehir'de yaşadığı, M.V.'nin ailesinin Erzurum'da yaşadığı, kendisinin Eskişehir'de yaşadığı, M.K.'nın ailesinin Batman'da, kendisinin Eskişehir'de yaşadığı, P.A.'nın ailesinin Balıkesir'de, kendisinin Eskişehir'de yaşadığı, S.B.'nin ise ailesinin Ankara'da kendisinin Eskişehir'de yaşadığı tespit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.