Görgüsüz Kerizlere altın süslü kahveyi 500 TL satıyor

15.09.2020 - 11:12, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1091+ kez okundu.
 

Görgüsüz Kerizlere altın süslü kahveyi 500 TL satıyor

Sosyetik kasap Nusret Gökçe'nin, ilginç sunumuyla gündeme gelen altın süslü kahvesinin fiyatı herkesi şaşkına çevirdi.

Ünlü kasap Nusret Gökçe ilginç sunumlarla gündem olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda eti altınla kaplayarak satışa sunan Gökçe, bu sefer de altınla süslediği kahvesini satışa sunmaya hazırlanıyor. Sosyete kasap Nusret'in kahve için istediği rakam ise herkesi şaşırttı.   BİR KAHVE 500 TL Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Nusret Gökçe, önceki gün altınla süslenmiş kahvesini içerken video paylaşarak kahve dükkanı açacağını söyledi. Şu anda Nispetiye'de iki iş yerini gezen Nusret, mal sahipleri anlaşabilirse 15 milyon TL bütçeyle kahveci açacak. Gökçe, kısa sürede çok konuşulan kahvesini 500 TL'den satışa sunacak. Öte yandan ünlü isim altın kaplamalı hamburgerini de 2 bin liraya satıyor. Restoranlarının dışında yatırım yapmaya önem veren Nusret Gökçe, 2019 yılında 310 milyon liraya bir otel almıştı.
Sosyetik kasap Nusret Gökçe'nin, ilginç sunumuyla gündeme gelen altın süslü kahvesinin fiyatı herkesi şaşkına çevirdi.

Ünlü kasap Nusret Gökçe ilginç sunumlarla gündem olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda eti altınla kaplayarak satışa sunan Gökçe, bu sefer de altınla süslediği kahvesini satışa sunmaya hazırlanıyor.

Sosyete kasap Nusret'in kahve için istediği rakam ise herkesi şaşırttı.

 

BİR KAHVE 500 TL
Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Nusret Gökçe, önceki gün altınla süslenmiş kahvesini içerken video paylaşarak kahve dükkanı açacağını söyledi.

Şu anda Nispetiye'de iki iş yerini gezen Nusret, mal sahipleri anlaşabilirse 15 milyon TL bütçeyle kahveci açacak.

Gökçe, kısa sürede çok konuşulan kahvesini 500 TL'den satışa sunacak. Öte yandan ünlü isim altın kaplamalı hamburgerini de 2 bin liraya satıyor.

Restoranlarının dışında yatırım yapmaya önem veren Nusret Gökçe, 2019 yılında 310 milyon liraya bir otel almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.