Genç kızı korumak isteyen dayısı canından oldu.

CİNAYET 16.01.2021 - 14:58, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2129+ kez okundu.
 

Genç kızı korumak isteyen dayısı canından oldu.

Pendik'te iddiaya göre bir erkek tarafından tehdit edilen genç kız, dayısından yardım istedi. Genç kızın dayısı ile şüpheli erkek arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında tabancasını çıkaran zanlı, genç kızın dayısını öldürdü..

Pendik'te iddiaya göre bir erkek tarafından tehdit edilen genç kız, dayısından yardım istedi. Genç kızın dayısı ile şüpheli erkek arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında kurusıkıdan bozma tabancasını çıkaran zanlı, genç kızın dayısını öldürdü, kavgaya karışan 4 kişiden birini de yaraladı. Cinayetin ardından kaçan zanlı, daha sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olay, gece saat 23.30 sıralarında Pendik ilçesinde Orta Mahallesi Kavuniçi Sokak'ta yaşandı. İddiaya göre, isminin Necati olduğu öğrenilen bir kişi, daha önceden arkadaş oldukları bir genç kız ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce genç kız dayısı Hasan Yılmaz'a haber vererek yardım istedi. Sokağa gelen Hasan Yılmaz, yeğenini korumak için Necati isimli kişi ile kavga etmeye başladı. Bu sırada Hasan Yılmaz'ın yabancı uyruklu 4 komşusu da kavgaya dahil oldu. Kavga sırasında zanlı, belinden çıkardığı kurusıkıdan bozma tabanca ile üç el ateş etti. Tabancadan çıkan mermilerden biri Hasan Yılmaz'ın başına isabet etti. Yılmaz, kanlar içinde yere yığıldı. Kavgaya karışan komşulardan biri de bacağından yaralandı. Silahlı saldırgan ise bir taksiyi durdurarak olay yerinden kaçtı. Silah sesi duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Hasan Yılmaz'ın başına isabet eden mermi ile hayatını kaybettiği belirlendi. Ayağından yaalanan bir komşu ise olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden Hasan Yılmaz'ın cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.   KAÇAN ZANLI YAKALANDI Polis ekipleri, yapılan incemeler sonucu kaçan zanlının kimliğini tespit ederek çalışma başlattı. Zanlı, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan Necati isimli zanlı, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.   "VURAN KİŞİ RAHATSIZ EDİYORMUŞ" Silah sesleri üzerine dışarı çıktığını söyleyen Neşe Onay, olayla ilgili, "Ben üç el silah sesi duydum. Camdan baktım, yukarı ve aşağı doğru kaçanlar oldu, dışarı çıktık. Arkadaşın kapısının önünde kız ağlıyordu, yaralı çocuk vardı yanında. Diğer vurulan kişi yerde yatıyordu zaten. Kız 'dayım' dedi. Vuran kişi, onu rahatsız ediyormuş. 'Bu da dayım' dedi. 'Beni korumak için geldi dedi'" şeklinde konuştu. .
Pendik'te iddiaya göre bir erkek tarafından tehdit edilen genç kız, dayısından yardım istedi. Genç kızın dayısı ile şüpheli erkek arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında tabancasını çıkaran zanlı, genç kızın dayısını öldürdü..

Pendik'te iddiaya göre bir erkek tarafından tehdit edilen genç kız, dayısından yardım istedi. Genç kızın dayısı ile şüpheli erkek arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında kurusıkıdan bozma tabancasını çıkaran zanlı, genç kızın dayısını öldürdü, kavgaya karışan 4 kişiden birini de yaraladı. Cinayetin ardından kaçan zanlı, daha sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, gece saat 23.30 sıralarında Pendik ilçesinde Orta Mahallesi Kavuniçi Sokak'ta yaşandı. İddiaya göre, isminin Necati olduğu öğrenilen bir kişi, daha önceden arkadaş oldukları bir genç kız ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce genç kız dayısı Hasan Yılmaz'a haber vererek yardım istedi.

Sokağa gelen Hasan Yılmaz, yeğenini korumak için Necati isimli kişi ile kavga etmeye başladı. Bu sırada Hasan Yılmaz'ın yabancı uyruklu 4 komşusu da kavgaya dahil oldu. Kavga sırasında zanlı, belinden çıkardığı kurusıkıdan bozma tabanca ile üç el ateş etti. Tabancadan çıkan mermilerden biri Hasan Yılmaz'ın başına isabet etti. Yılmaz, kanlar içinde yere yığıldı. Kavgaya karışan komşulardan biri de bacağından yaralandı. Silahlı saldırgan ise bir taksiyi durdurarak olay yerinden kaçtı.

Silah sesi duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Hasan Yılmaz'ın başına isabet eden mermi ile hayatını kaybettiği belirlendi.

Ayağından yaalanan bir komşu ise olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden Hasan Yılmaz'ın cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

KAÇAN ZANLI YAKALANDI
Polis ekipleri, yapılan incemeler sonucu kaçan zanlının kimliğini tespit ederek çalışma başlattı. Zanlı, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan Necati isimli zanlı, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

 

"VURAN KİŞİ RAHATSIZ EDİYORMUŞ"
Silah sesleri üzerine dışarı çıktığını söyleyen Neşe Onay, olayla ilgili, "Ben üç el silah sesi duydum. Camdan baktım, yukarı ve aşağı doğru kaçanlar oldu, dışarı çıktık. Arkadaşın kapısının önünde kız ağlıyordu, yaralı çocuk vardı yanında. Diğer vurulan kişi yerde yatıyordu zaten. Kız 'dayım' dedi. Vuran kişi, onu rahatsız ediyormuş. 'Bu da dayım' dedi. 'Beni korumak için geldi dedi'" şeklinde konuştu.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.