Genç kadın şiddetten kaçarak balkondan atladı

22.02.2021 - 17:12, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1842+ kez okundu.
 

Genç kadın şiddetten kaçarak balkondan atladı

Eşi tarafından darbedildikten sonra gururuna yediremeyip evlerinin balkonundan atlayarak ayakları ve beli kırılan talihsiz kadının cani kocası yakalanırken, suçlamaları reddettiği öğrenildi.

16 Şubat günü Adana’nın Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen eşi Şahin B.'nin (22) darbettiği Fatma B.'nin (21) çığlık seslerini duyan komşuları, polise haber verdi. İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Bu sırada Şahin B., olay yerinden kaçarak izini kaybettirirken, eşi Fatma B., mahalledeki vatandaşların bakışları arasında yaşadıkları binanın ikinci katındaki balkondan aşağı atladı.   ÇOCUKLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE DÜŞTÜ Fatma B.’nin düşme anı, çevredeki bir evin güvenlik kamerasına yansıdı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, olay sırasında çevredeki kalabalığın tepki verdiği, çocukların kaçıştığı görüldü. Bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Fatma B., ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Fatma B.’nin iki ayağı ve belinin kırıldığı saptandı.   GENÇ KADINA KORUMA KARARI Adana Valiliği, Fatma B.'in evlerinin balkonundan atlayarak yaralanması olayına ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, "Şiddet mağduru 21 yaşındaki Fatma B, 22 yaşındaki resmi nikahlı eşi Şahin B. tarafından darp ve hakaret edilmesini gururuna yediremeyip, o anki psikolojisiyle 2'nci kattan aşağıya kendisinin atladığını, eşinin o anda evde olmadığını beyan ederek şikayetçi olmuştur. Konuya ilişkin, Yüreğir ilçesi Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği'nce şüpheli şahsa 1 ay süre ile önleyici tedbir, şiddet mağduru kadına koruyucu tedbir kararı uygulanmıştır." denildi.   SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ, TUTUKLANDI Olayın ardından polis, Şahin B.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Şahin B.'nin, Yüreğir ilçesinde bir evde saklandığı adres tespit edildi. Polis ekiplerinin yaptığı baskınla gözaltına alınan Şahin B.'nin, emniyetteki ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen Şahin B., önceki gün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Fatma B.'nin ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Eşi tarafından darbedildikten sonra gururuna yediremeyip evlerinin balkonundan atlayarak ayakları ve beli kırılan talihsiz kadının cani kocası yakalanırken, suçlamaları reddettiği öğrenildi.

16 Şubat günü Adana’nın Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen eşi Şahin B.'nin (22) darbettiği Fatma B.'nin (21) çığlık seslerini duyan komşuları, polise haber verdi.

İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi.

Bu sırada Şahin B., olay yerinden kaçarak izini kaybettirirken, eşi Fatma B., mahalledeki vatandaşların bakışları arasında yaşadıkları binanın ikinci katındaki balkondan aşağı atladı.

 

ÇOCUKLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE DÜŞTÜ
Fatma B.’nin düşme anı, çevredeki bir evin güvenlik kamerasına yansıdı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, olay sırasında çevredeki kalabalığın tepki verdiği, çocukların kaçıştığı görüldü.

Bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Fatma B., ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Fatma B.’nin iki ayağı ve belinin kırıldığı saptandı.

 

GENÇ KADINA KORUMA KARARI
Adana Valiliği, Fatma B.'in evlerinin balkonundan atlayarak yaralanması olayına ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, "Şiddet mağduru 21 yaşındaki Fatma B, 22 yaşındaki resmi nikahlı eşi Şahin B. tarafından darp ve hakaret edilmesini gururuna yediremeyip, o anki psikolojisiyle 2'nci kattan aşağıya kendisinin atladığını, eşinin o anda evde olmadığını beyan ederek şikayetçi olmuştur. Konuya ilişkin, Yüreğir ilçesi Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği'nce şüpheli şahsa 1 ay süre ile önleyici tedbir, şiddet mağduru kadına koruyucu tedbir kararı uygulanmıştır." denildi.

 

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ, TUTUKLANDI
Olayın ardından polis, Şahin B.'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Şahin B.'nin, Yüreğir ilçesinde bir evde saklandığı adres tespit edildi. Polis ekiplerinin yaptığı baskınla gözaltına alınan Şahin B.'nin, emniyetteki ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen Şahin B., önceki gün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Fatma B.'nin ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.