GASPCIYI ÖLDÜRDÜ

03.01.2022 - 17:49, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 991+ kez okundu.
 

GASPCIYI ÖLDÜRDÜ

Kendisine tornavida ile saldırıp, cep telefonunu gasbetmeye çalışan saldırganı bıçaklayarak öldüren şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde yaşayan Erkan Aysu (31), işe gitmek için evden çıkan E.K.'yi (31) Yahşibey Mahallesi'ndeki bir ara sokakta sıkıştırdı, telefonunu gasbetmek istedi. E.K. direnince Erkan Aysu, bu kez cebinden tornavida çıkarıp, saldırdı.   BACAĞINDAN BIÇAKLADI Bunun üzerine E.K. de cebindeki bıçağı çıkardı. Çıkan kavgada E.K., gasp girişiminde bulunan Erkan Aysu'yu bacağından bıçaklayarak olay yerinde kaçtı. Olay anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Erkan Aysu'nun E.K.'yi gördüğü sokağa girdiği anlar yer alıyor. Daha sonra aynı sokaktan E.K.'nin cep telefonu ve bıçakla ayrıldığı görülüyor.   KAN KAYBINDAN ÖLDÜ Aysu'yu görenler, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Erkan Aysu'nun kan kaybından hayatını kaybettiğini belirledi. Şüpheliyi yakalamak için harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, E.K.'yi iş yerinde yakalayarak, gözaltına aldı.   "CANIMI KURTARMAK İÇİN BIÇAKLADIM" E.K.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. İfadesinde, "Cep telefonumu istedi. Vermeyince zorla alacağını söyledi. Ben de canımı kurtarmak için bıçakladım ve kaçtım" dediği öğrenilen E.K., adliyeye sevk edildi.
Kendisine tornavida ile saldırıp, cep telefonunu gasbetmeye çalışan saldırganı bıçaklayarak öldüren şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde yaşayan Erkan Aysu (31), işe gitmek için evden çıkan E.K.'yi (31) Yahşibey Mahallesi'ndeki bir ara sokakta sıkıştırdı, telefonunu gasbetmek istedi.

E.K. direnince Erkan Aysu, bu kez cebinden tornavida çıkarıp, saldırdı.

 

BACAĞINDAN BIÇAKLADI
Bunun üzerine E.K. de cebindeki bıçağı çıkardı. Çıkan kavgada E.K., gasp girişiminde bulunan Erkan Aysu'yu bacağından bıçaklayarak olay yerinde kaçtı.

Olay anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, Erkan Aysu'nun E.K.'yi gördüğü sokağa girdiği anlar yer alıyor. Daha sonra aynı sokaktan E.K.'nin cep telefonu ve bıçakla ayrıldığı görülüyor.

 

KAN KAYBINDAN ÖLDÜ
Aysu'yu görenler, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Erkan Aysu'nun kan kaybından hayatını kaybettiğini belirledi.

Şüpheliyi yakalamak için harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, E.K.'yi iş yerinde yakalayarak, gözaltına aldı.

 

"CANIMI KURTARMAK İÇİN BIÇAKLADIM"
E.K.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

İfadesinde, "Cep telefonumu istedi. Vermeyince zorla alacağını söyledi. Ben de canımı kurtarmak için bıçakladım ve kaçtım" dediği öğrenilen E.K., adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.