FRANSIZ İHA’SINI SAPANLA DÜŞÜRDÜ

24.11.2021 - 11:59, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1673+ kez okundu.
 

FRANSIZ İHA’SINI SAPANLA DÜŞÜRDÜ

Fransız ordusunun teröristleri desteklediğinden şüphelenen binlerce Burkina Faso vatandaşı, geçiş yolunda canlı kalkan olurken; askerlerin otoparka sığınmasını fırsat bilen bir çocuk, İHA’yı düşürdü.

Burkina Faso vatandaşları, Fildişi Sahili'nden Nijer'e gitmek üzere ülkelerinden geçen bir Fransız askeri lojistik konvoyunun yolunu Kai kentinde kapattı. Fransız ordusunun teröristleri desteklediğinden şüphelenen binlerce Kai sakini, askeri lojistik konvoyunun geçiş yolunda canlı kalkan oluşturdu.   İHA’YI SAPANLA DÜŞÜRDÜ Geçişlerine izin verilmeyen Fransız askerler, duvarlarla çevrili bir otoparka sığındı. Bu sırada bir çocuk, protestocuların üzerinden uçarak tepkilerine neden olan Fransız ordusuna ait bir İHA’yı sapanıyla vurarak düşürdü.   ULUSAL KAHRAMAN İLAN EDİLDİ Düşen İHA, öfkeli kalabalık tarafından paramparça edildi. Küçük çocuk ise Burkina Faso'nun ulusal kahramanı oldu.
Fransız ordusunun teröristleri desteklediğinden şüphelenen binlerce Burkina Faso vatandaşı, geçiş yolunda canlı kalkan olurken; askerlerin otoparka sığınmasını fırsat bilen bir çocuk, İHA’yı düşürdü.

Burkina Faso vatandaşları, Fildişi Sahili'nden Nijer'e gitmek üzere ülkelerinden geçen bir Fransız askeri lojistik konvoyunun yolunu Kai kentinde kapattı.

Fransız ordusunun teröristleri desteklediğinden şüphelenen binlerce Kai sakini, askeri lojistik konvoyunun geçiş yolunda canlı kalkan oluşturdu.

 

İHA’YI SAPANLA DÜŞÜRDÜ
Geçişlerine izin verilmeyen Fransız askerler, duvarlarla çevrili bir otoparka sığındı.

Bu sırada bir çocuk, protestocuların üzerinden uçarak tepkilerine neden olan Fransız ordusuna ait bir İHA’yı sapanıyla vurarak düşürdü.

 

ULUSAL KAHRAMAN İLAN EDİLDİ
Düşen İHA, öfkeli kalabalık tarafından paramparça edildi.

Küçük çocuk ise Burkina Faso'nun ulusal kahramanı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.