Eskişehir'de define kazısı sırasında bir kişi öldürüldü

CİNAYET 10.12.2020 - 11:01, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1195+ kez okundu.
 

Eskişehir'de define kazısı sırasında bir kişi öldürüldü

7 şüphelinin define bulma amacıyla yaptığı izinsiz kazı sırasında patlama oldu. Patlamaya neden olduğu öne sürülen kişi ise diğerleri tarafından dövüldükten sonra hayatını kaybetti.

Eskişehir’de oturan Mehmet Sarıoğlu (52); Murat K., Sevinç E., Servet K., Ömer K., Kaan K. ve Bekir K. ile birlikte define bulma umuduyla iki otomobille Mihalgazi ilçesi Sakarıılıca Mahallesi Parmaklı mevkisine gitti. Burada izinsiz kazı yapan şüpheliler, önlerine çıkan kayayı patlatmak istediği sırada el yapımı olduğu öne sürülen patlayıcı infilak etti. Define arayan şüphelilerden Ömer K., yüzünden ve elinden ağır yaralandı.   DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLDÜ Patlamanın ardından şüpheliler arasında tartışma çıkarken Mehmet Sarıoğlu, ağır yaralanan Ömer K.’nin kardeşleri Kaan K. ve Bekir K. tarafından dövüldü. Sevinç E. ile Servet K., yaralanan Mehmet Sarıoğlu’nu otomobille Tepebaşı ilçesi Koyunlar Mahallesi’nde götürüp, 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri, Sarıoğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi.     GERİYE KALAN 5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI Elinden ve gözünden yaralanan Ömer K. ise başka bir otomobille götürüldüğü Eskişehir Şehir Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili Sevinç E., Murat K., Servet K., Kaan K. ve Bekir K. jandarma ekiplerince gözaltına alındı.     ARAÇTA PATLAYICI BULUNDU Şüphelilere ait 26 VK 734 plakalı otomobilde yapılan aramada, el yapımı olduğu değerlendirilen patlayıcı madde bulunarak incelemeye alındı. Mehmet Sarıoğlu'nun cansız bedeni ise savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
7 şüphelinin define bulma amacıyla yaptığı izinsiz kazı sırasında patlama oldu. Patlamaya neden olduğu öne sürülen kişi ise diğerleri tarafından dövüldükten sonra hayatını kaybetti.

Eskişehir’de oturan Mehmet Sarıoğlu (52); Murat K., Sevinç E., Servet K., Ömer K., Kaan K. ve Bekir K. ile birlikte define bulma umuduyla iki otomobille Mihalgazi ilçesi Sakarıılıca Mahallesi Parmaklı mevkisine gitti.

Burada izinsiz kazı yapan şüpheliler, önlerine çıkan kayayı patlatmak istediği sırada el yapımı olduğu öne sürülen patlayıcı infilak etti.

Define arayan şüphelilerden Ömer K., yüzünden ve elinden ağır yaralandı.

 

DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLDÜ
Patlamanın ardından şüpheliler arasında tartışma çıkarken Mehmet Sarıoğlu, ağır yaralanan Ömer K.’nin kardeşleri Kaan K. ve Bekir K. tarafından dövüldü.

Sevinç E. ile Servet K., yaralanan Mehmet Sarıoğlu’nu otomobille Tepebaşı ilçesi Koyunlar Mahallesi’nde götürüp, 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede gelen sağlık ekipleri, Sarıoğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi.

 

 

GERİYE KALAN 5 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Elinden ve gözünden yaralanan Ömer K. ise başka bir otomobille götürüldüğü Eskişehir Şehir Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayla ilgili Sevinç E., Murat K., Servet K., Kaan K. ve Bekir K. jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

 

 

ARAÇTA PATLAYICI BULUNDU
Şüphelilere ait 26 VK 734 plakalı otomobilde yapılan aramada, el yapımı olduğu değerlendirilen patlayıcı madde bulunarak incelemeye alındı.

Mehmet Sarıoğlu'nun cansız bedeni ise savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.