Eskisehir CHP Belediye Zabıtaları resmi araçta kadına gece boyu tecavüz etti

11.10.2021 - 12:31, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1960+ kez okundu.
 

Eskisehir CHP Belediye Zabıtaları resmi araçta kadına gece boyu tecavüz etti

Eskişehir Odunpazarı'ndaki bir kadın, zabıtaların gece boyunca resmi araçta kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla ilgili şikayette bulundu. Olayın resmi mercilere yansımasının ardından Odunpazarı Belediyesi de inceleme başlattı. Adli Tıp'a gönderilen koltuk kılıflarında tecavüz bulguları aranacak.

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde bir kadın tarafından ortaya atılan iddia, büyük yankı uyandırdı. İddia sahibi kadın, zabıtaların işlek bir cadde üzerinde kendisine gece boyu tecavüz ettiğini söyleyerek karakola şikayette bulundu. Olayın aydınlatılması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.   CADDE ÜZERİNDE BULUŞTULAR Odunpazarı Belediyesi'ne ait zabıta ekiplerinde görev yapan A.E. ile B.T.'nin, 8 Ekim Cuma gece vardiyasında 26 BE 838 plakalı resmi zabıta aracı ile Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Caddesi üzerinde bulunan alışveriş merkezi yakınında bir kadın ile buluşarak, Sultandere bölgesine götürdüğü ileri sürüldü. Bu bölgede bir süre duran aracın ardından Sarısungur Mahallesine geçtiği belirlendi. Aracın sabaha kadar o bölgede olduğu ve gittiği alanlar GPRS cihazında yapılan incelemelerde ise tek tek tespit edildiği öğrenildi. Sabah saatlerinde tecavüz edildiği iddia edilen kadını bırakan zabıtaların ardından görevlerini devir teslim yaptıktan sonra evlerine gittiği öğrenildi.   TECAVÜZ İDDİASIYLA KARAKOLA GİTTİ Ardından gece boyu zabıtaların kendisine tecavüz ettiği iddia edilen kadın, polis karakoluna giderek şikayette bulundu. Şikayet üzerine gözaltına alınan iki zabıta personeli adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan personeller hakkında Odunpazarı Belediyesi tarafından da soruşturma başlatıldığı öğrenildi.   KOLTUK KILIFLARI ADLİ TIP'A GÖNDERİLDİ Öte yandan, resmi plakalı Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne ait 26 BE 838 plakalı aracın koltuk kılıflarının sökülerek, Adli Tıp Kurumuna gönderildiği öğrenildi.
Eskişehir Odunpazarı'ndaki bir kadın, zabıtaların gece boyunca resmi araçta kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla ilgili şikayette bulundu. Olayın resmi mercilere yansımasının ardından Odunpazarı Belediyesi de inceleme başlattı. Adli Tıp'a gönderilen koltuk kılıflarında tecavüz bulguları aranacak.

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde bir kadın tarafından ortaya atılan iddia, büyük yankı uyandırdı. İddia sahibi kadın, zabıtaların işlek bir cadde üzerinde kendisine gece boyu tecavüz ettiğini söyleyerek karakola şikayette bulundu. Olayın aydınlatılması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

CADDE ÜZERİNDE BULUŞTULAR
Odunpazarı Belediyesi'ne ait zabıta ekiplerinde görev yapan A.E. ile B.T.'nin, 8 Ekim Cuma gece vardiyasında 26 BE 838 plakalı resmi zabıta aracı ile Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Caddesi üzerinde bulunan alışveriş merkezi yakınında bir kadın ile buluşarak, Sultandere bölgesine götürdüğü ileri sürüldü. Bu bölgede bir süre duran aracın ardından Sarısungur Mahallesine geçtiği belirlendi. Aracın sabaha kadar o bölgede olduğu ve gittiği alanlar GPRS cihazında yapılan incelemelerde ise tek tek tespit edildiği öğrenildi. Sabah saatlerinde tecavüz edildiği iddia edilen kadını bırakan zabıtaların ardından görevlerini devir teslim yaptıktan sonra evlerine gittiği öğrenildi.

 

TECAVÜZ İDDİASIYLA KARAKOLA GİTTİ
Ardından gece boyu zabıtaların kendisine tecavüz ettiği iddia edilen kadın, polis karakoluna giderek şikayette bulundu. Şikayet üzerine gözaltına alınan iki zabıta personeli adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan personeller hakkında Odunpazarı Belediyesi tarafından da soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

KOLTUK KILIFLARI ADLİ TIP'A GÖNDERİLDİ
Öte yandan, resmi plakalı Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne ait 26 BE 838 plakalı aracın koltuk kılıflarının sökülerek, Adli Tıp Kurumuna gönderildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.