Eşinin parmağını ısırarak kopardı

06.08.2020 - 11:37, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2285+ kez okundu.
 

Eşinin parmağını ısırarak kopardı

Kavga ettiği eşinin orta parmağını ısırarak kopardığı iddia edilen şahıs, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Oğlu ile tartışmaya başlayan baba K.K., bir süre sonra kavga etmeye başladı. Anne F.K. araya girerek kavgayı sonlandırmak istedi, ancak iddialara göre K.K. eşine de saldırdı.   EŞİNİN PARMAĞINI ISIRARAK KOPARDI F.K. ve oğlunun iddialarına göre K.K., eşinin sağ elinin orta parmağını ısırarak koparttı. K.K. ise arbede sırasında eşinin parmağının kapıya sıkışması sonucunda koptuğunu ileri sürdü. K.K.’nin yüzünde kan izleri olduğu görüldü. Polis, K.K.’yi sağlık kontrollerinin ardından ifadesini almak üzere karakola götürdü.
Kavga ettiği eşinin orta parmağını ısırarak kopardığı iddia edilen şahıs, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Oğlu ile tartışmaya başlayan baba K.K., bir süre sonra kavga etmeye başladı. Anne F.K. araya girerek kavgayı sonlandırmak istedi, ancak iddialara göre K.K. eşine de saldırdı.

 

EŞİNİN PARMAĞINI ISIRARAK KOPARDI
F.K. ve oğlunun iddialarına göre K.K., eşinin sağ elinin orta parmağını ısırarak koparttı. K.K. ise arbede sırasında eşinin parmağının kapıya sıkışması sonucunda koptuğunu ileri sürdü. K.K.’nin yüzünde kan izleri olduğu görüldü. Polis, K.K.’yi sağlık kontrollerinin ardından ifadesini almak üzere karakola götürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.