Eşinin gözü önünde tüfekle öldürüldü

CİNAYET 26.12.2020 - 22:20, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 553+ kez okundu.
 

Eşinin gözü önünde tüfekle öldürüldü

Adana’da motosikletli bir kişi, aralarında husumet bulunan Erhan Arıkonak'ın otomobilinin önünü keserek pompalı tüfekle ateş açtı. Erhan Arıkonak olay yerinde hayatını kaybederken, yanındaki eşi ise sinir krizi geçirdi.

Seyhan ilçesi Mestanzade Mahallesi 21026. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Erhan Arıkonak, içinde eşi ve babasının da olduğu otomobili kullanırken aralarında daha önce anlaşmazlık bulunduğu öne sürülen motosikletteki 2 kişi tarafından önü kesildi. Araçtan inen Arıkonak ile motosikletteki Furkan S. arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Furkan S., yanında bulunan pompalı tüfeğiyle ateş etti. Başından yaralanan Arıkonak, olay yerinde yaşamını yitirdi.   ŞÜPHELİ YAKALANDI Polisin mahalleyi abluka almasının ardından olayı gerçekleştiren Furkan S., olay yerine yakın metruk bir binada 3 pompalı tüfekle saklanırken yakaladı.   SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER Öte yandan Arıkonak’ın öldüğünü öğrenen eşi ve yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Erhan Arıkonak’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Morguna kaldırıldı. 
Adana’da motosikletli bir kişi, aralarında husumet bulunan Erhan Arıkonak'ın otomobilinin önünü keserek pompalı tüfekle ateş açtı. Erhan Arıkonak olay yerinde hayatını kaybederken, yanındaki eşi ise sinir krizi geçirdi.

Seyhan ilçesi Mestanzade Mahallesi 21026. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Erhan Arıkonak, içinde eşi ve babasının da olduğu otomobili kullanırken aralarında daha önce anlaşmazlık bulunduğu öne sürülen motosikletteki 2 kişi tarafından önü kesildi. Araçtan inen Arıkonak ile motosikletteki Furkan S. arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Furkan S., yanında bulunan pompalı tüfeğiyle ateş etti. Başından yaralanan Arıkonak, olay yerinde yaşamını yitirdi.

 

ŞÜPHELİ YAKALANDI
Polisin mahalleyi abluka almasının ardından olayı gerçekleştiren Furkan S., olay yerine yakın metruk bir binada 3 pompalı tüfekle saklanırken yakaladı.

 

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER
Öte yandan Arıkonak’ın öldüğünü öğrenen eşi ve yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Erhan Arıkonak’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Morguna kaldırıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.