Ermeni kadın, Azerbaycan askerlerine 'Evinize hoşgeldiniz' dedi

07.10.2020 - 12:18, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1176+ kez okundu.
 

Ermeni kadın, Azerbaycan askerlerine 'Evinize hoşgeldiniz' dedi

Ermenistan tarafından işgal edilen topraklarını işgalden kurtaran Azerbaycan askeri, Karabağ'daki köyde Ermeni bir kadınla konuştu. Ermeni kadının, askerlere 'Evinize hoş geldiniz' dediği görüldü

Azerbaycan askerleri, Ermenistan tarafından işgal edilen topraklarını alarak Dağlık Karabağ'daki hakimiyetini sağlama yolunda ilerliyor.   Bu zamana kadar 22 yerin Ermeni işgalinden kurtarıldığı Dağlık Karabağ hattında Azerbaycan askerleri, köylerdeki Ermeniler ile de görüşüyor.   Geçtiğimiz günlerde Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, TRT Haber'e verdiği röportajda, "Bizim Ermeni halkı ile bir sorunumuz yoktur. Ermeni halkı, kendi hakimiyetinin rehinidir." ifadelerini kullanmıştı.   AZERBAYCAN ASKERİ, ERMENİLERLE KONUŞTU Azerbaycan askerlerinin de işgalden kurtarılan bölgelerdeki Ermeni halkı ile samimi ilişkileri dikkat çekti.   "EVİNİZE HOŞGELDİNİZ" Karabağ'da işgalden kurtarılan köyde Ermeni bir kadınla konuşan Azerbaycan askerinin 'Nerelisin?' sorusu üzerine gelişen diyalog sonucu Ermeni kadın, "Erivanlıyım, burada mağazada çalışıyorum." cevabını verdi.   Azerbaycan askerinin, "Biz Azerbaycan askeriyiz, kendi vatanımızdayız." ifadeleri üzerine Ermeni kadın, "O zaman evinize hoşgeldiniz." dedi.
Ermenistan tarafından işgal edilen topraklarını işgalden kurtaran Azerbaycan askeri, Karabağ'daki köyde Ermeni bir kadınla konuştu. Ermeni kadının, askerlere 'Evinize hoş geldiniz' dediği görüldü

Azerbaycan askerleri, Ermenistan tarafından işgal edilen topraklarını alarak Dağlık Karabağ'daki hakimiyetini sağlama yolunda ilerliyor.

 

Bu zamana kadar 22 yerin Ermeni işgalinden kurtarıldığı Dağlık Karabağ hattında Azerbaycan askerleri, köylerdeki Ermeniler ile de görüşüyor.

 

Geçtiğimiz günlerde Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, TRT Haber'e verdiği röportajda, "Bizim Ermeni halkı ile bir sorunumuz yoktur. Ermeni halkı, kendi hakimiyetinin rehinidir." ifadelerini kullanmıştı.

 

AZERBAYCAN ASKERİ, ERMENİLERLE KONUŞTU
Azerbaycan askerlerinin de işgalden kurtarılan bölgelerdeki Ermeni halkı ile samimi ilişkileri dikkat çekti.

 

"EVİNİZE HOŞGELDİNİZ"
Karabağ'da işgalden kurtarılan köyde Ermeni bir kadınla konuşan Azerbaycan askerinin 'Nerelisin?' sorusu üzerine gelişen diyalog sonucu Ermeni kadın, "Erivanlıyım, burada mağazada çalışıyorum." cevabını verdi.

 

Azerbaycan askerinin, "Biz Azerbaycan askeriyiz, kendi vatanımızdayız." ifadeleri üzerine Ermeni kadın, "O zaman evinize hoşgeldiniz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.