Ellerini bağlayıp ağzına havlu tıkayarak öldürdüler

CİNAYET 29.09.2021 - 22:47, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1878+ kez okundu.
 

Ellerini bağlayıp ağzına havlu tıkayarak öldürdüler

Yalnız yaşadığı evinde cansız bedeni bulunan kargo çalışanı Erşan Aydemir'in vücudunda darp izleri belirlendi. Aydemir'in ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşayan ve kargo firmasında kuryelik yapan Erşan Aydemir, sabah işe gitmeyince iş arkadaşlarını meraklandırdı. Bunun üzerine Aydemir'in Atapark Mahallesi 340'ıncı Cadde'deki evine giden kişiler, kapının açılmaması üzerine durumu polise bildirdi.   CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞILDI İhbarla gelen polis ekipleri, çilingire kapıyı açtırarak içeri girdiğinde Aydemir'i elleri bağlı, ağzına da havlu sıkıştırılmış halde hareketsiz buldu. Çağrılan sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Aydemir'in öldüğü belirlendi. Polis, evde inceleme yaparken, çevredeki güvenlik kameraları da incelemeye alındı.   1AİLESİNİN ZOR ANLARI Ölüm haberini alan Aydemir'in yakınları, evin önünde uzun süre gözyaşı döktü. Aydemir'in yakınlarını, komşular teskin etmeye çalıştı. Aydemir'in, en son dün saat 19.00 sıralarında eve girdiği ve bir daha haber alınamadığı belirtildi.     VÜCUDUNDA DARP İZLERİ TESPİT EDİLDİ Yapılan ilk incelemede vücudunda darp izlerine de rastlanılan Aydemir'in cesedi,, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.     1 AY ÖNCE NİŞANLANDI Eğitim fakültesi mezunu olan Aydemir'in, 26 Temmuz'da nişanlandığı öğrenildi. Aydemir'in ölümüyle ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Yalnız yaşadığı evinde cansız bedeni bulunan kargo çalışanı Erşan Aydemir'in vücudunda darp izleri belirlendi. Aydemir'in ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşayan ve kargo firmasında kuryelik yapan Erşan Aydemir, sabah işe gitmeyince iş arkadaşlarını meraklandırdı.

Bunun üzerine Aydemir'in Atapark Mahallesi 340'ıncı Cadde'deki evine giden kişiler, kapının açılmaması üzerine durumu polise bildirdi.

 

CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞILDI
İhbarla gelen polis ekipleri, çilingire kapıyı açtırarak içeri girdiğinde Aydemir'i elleri bağlı, ağzına da havlu sıkıştırılmış halde hareketsiz buldu. Çağrılan sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Aydemir'in öldüğü belirlendi. Polis, evde inceleme yaparken, çevredeki güvenlik kameraları da incelemeye alındı.

 

1AİLESİNİN ZOR ANLARI

Ölüm haberini alan Aydemir'in yakınları, evin önünde uzun süre gözyaşı döktü. Aydemir'in yakınlarını, komşular teskin etmeye çalıştı. Aydemir'in, en son dün saat 19.00 sıralarında eve girdiği ve bir daha haber alınamadığı belirtildi.

 

 

VÜCUDUNDA DARP İZLERİ TESPİT EDİLDİ
Yapılan ilk incelemede vücudunda darp izlerine de rastlanılan Aydemir'in cesedi,, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

 

 

1 AY ÖNCE NİŞANLANDI
Eğitim fakültesi mezunu olan Aydemir'in, 26 Temmuz'da nişanlandığı öğrenildi. Aydemir'in ölümüyle ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.