El ve Ayakları Bağlı, İşkence Görmüş Erkek Cesedi Bulundu

CİNAYET 19.09.2021 - 13:38, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1567+ kez okundu.
 

El ve Ayakları Bağlı, İşkence Görmüş Erkek Cesedi Bulundu

Kocaeli'nde sahile vuran bir erkek cesedi bulundu. El ve ayak bilekleri kelepçeyle bağlı, üzerinde de işkence izleri olduğu görülen kişinin çuvala koyulup denize atıldığı belirlendi.

. Sabah saatlerinde Darıca Piri Reis Mahallesi Yelkenkaya Caddesi'nde, köpeğini gezdiren kişi, sahile vuran cansız bedeni görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis inceleme başlattı.   ÇÜRÜMEYE BAŞLADIĞI BELİRLENDİ Ayaklarında halat, ayak ve el bileklerinde plastik kelepçe bulunan, çürümeye bağlı olarak vücudunda tam belirli olmamakla birlikte işkence izleri olan kişinin çuvala konulup denize atıldığı fark edildi.   KİMLİĞİ BELİRLENECEK Üzerinde atlet ve pijama olan kişinin yaklaşık 10 gün önce öldüğü tahmin edildi. Erkek cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ölen kişinin kimliğini belirlemek için çalışmalar devam ediyor.    
Kocaeli'nde sahile vuran bir erkek cesedi bulundu. El ve ayak bilekleri kelepçeyle bağlı, üzerinde de işkence izleri olduğu görülen kişinin çuvala koyulup denize atıldığı belirlendi.

.

Sabah saatlerinde Darıca Piri Reis Mahallesi Yelkenkaya Caddesi'nde, köpeğini gezdiren kişi, sahile vuran cansız bedeni görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen polis inceleme başlattı.

 

ÇÜRÜMEYE BAŞLADIĞI BELİRLENDİ

Ayaklarında halat, ayak ve el bileklerinde plastik kelepçe bulunan, çürümeye bağlı olarak vücudunda tam belirli olmamakla birlikte işkence izleri olan kişinin çuvala konulup denize atıldığı fark edildi.

 

KİMLİĞİ BELİRLENECEK

Üzerinde atlet ve pijama olan kişinin yaklaşık 10 gün önce öldüğü tahmin edildi. Erkek cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ölen kişinin kimliğini belirlemek için çalışmalar devam ediyor.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.