'Ekşi Sözlük özgürlüğün simge

10.08.2021 - 23:00, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1057+ kez okundu.
 

'Ekşi Sözlük özgürlüğün simge

Özgür Demirtaş, halkı provoke ederek 'ayaklanma' çağrısı yapan Ekşi Sözlük'e destek vererek, sitenin kapanmasını isteyenlere hakaret etti.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Özgür Demirtaş, Ekşi Sözlük'ün halkı ayaklanmaya davet etmesine destek vererek, "Fikirler sansürlenemez, Sözlük kapatılamaz. Aksini isteyen, aktrolden bozma faşisttir." dedi. Halk ayaklanmasına davet! Açtıkları skandal başlıklarla gündemden düşmeyen Ekşi Sözlük'ün soytarıları, dün halkı ayaklanmaya davet etti. Sitede açılan 'Halkın ayaklanması için daha ne olması gerekiyor' başlığının altına yüzlerce yorum yapılarak AK Parti iktidarı hedef alındı.   Başlatılan soruşturmada suç unsuru belirlendi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı sosyal medyada infiale sebep olan provakasyonla ilgili soruşturma başlattı. Başsavcılık tarafından yapılan açıklamada, Ekşi Sözlük isimli sosyal paylaşım sitesinde yer alan 'halkın ayaklanması için daha ne olması gerekiyor' şeklindeki başlıkla, başlık altında yer alan paylaşımlarda suç ve suç unsuru içeren ifadeler bulunduğu kanaatine varıldığı aktarıldı. Aklı selim bütün çevreler, 'halk ayaklanması' çağrısına sert tepki koyarak tek ses oldu: 'Ekşi Sözlük kapatılsın' Buna karşın, twitter hesabından paylaşımda bulunan Özgür Demirtaş ise Ekşi Sözlük'e destek vererek, soytarılara tepki gösterenlere hakaret etti. 'Sözlük kapatılamaz! Aksini isteyen aktrolden bozma faşisttir' Demirtaş, ilgili paylaşımında şunları söyledi: "İstiyorsa yazılanların 90’nı hoşuma gitmesin, 90’ı yanlış olsun veya aleyhimde olsun, Ekşi Sözlük ve benzerleri özgürlüğün simgelerindendir. İsteyen istediği hakaretsiz düşüncesini yazar. Fikirler sansürlenemez, Sözlük kapatılamaz. Aksini isteyen, aktrolden bozma faşisttir."
Özgür Demirtaş, halkı provoke ederek 'ayaklanma' çağrısı yapan Ekşi Sözlük'e destek vererek, sitenin kapanmasını isteyenlere hakaret etti.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Özgür Demirtaş, Ekşi Sözlük'ün halkı ayaklanmaya davet etmesine destek vererek, "Fikirler sansürlenemez, Sözlük kapatılamaz. Aksini isteyen, aktrolden bozma faşisttir." dedi.

Halk ayaklanmasına davet!
Açtıkları skandal başlıklarla gündemden düşmeyen Ekşi Sözlük'ün soytarıları, dün halkı ayaklanmaya davet etti. Sitede açılan 'Halkın ayaklanması için daha ne olması gerekiyor' başlığının altına yüzlerce yorum yapılarak AK Parti iktidarı hedef alındı.

 

Başlatılan soruşturmada suç unsuru belirlendi
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı sosyal medyada infiale sebep olan provakasyonla ilgili soruşturma başlattı. Başsavcılık tarafından yapılan açıklamada, Ekşi Sözlük isimli sosyal paylaşım sitesinde yer alan 'halkın ayaklanması için daha ne olması gerekiyor' şeklindeki başlıkla, başlık altında yer alan paylaşımlarda suç ve suç unsuru içeren ifadeler bulunduğu kanaatine varıldığı aktarıldı.

Aklı selim bütün çevreler, 'halk ayaklanması' çağrısına sert tepki koyarak tek ses oldu: 'Ekşi Sözlük kapatılsın' Buna karşın, twitter hesabından paylaşımda bulunan Özgür Demirtaş ise Ekşi Sözlük'e destek vererek, soytarılara tepki gösterenlere hakaret etti.

'Sözlük kapatılamaz! Aksini isteyen aktrolden bozma faşisttir'
Demirtaş, ilgili paylaşımında şunları söyledi:

"İstiyorsa yazılanların 90’nı hoşuma gitmesin, 90’ı yanlış olsun veya aleyhimde olsun, Ekşi Sözlük ve benzerleri özgürlüğün simgelerindendir. İsteyen istediği hakaretsiz düşüncesini yazar. Fikirler sansürlenemez, Sözlük kapatılamaz. Aksini isteyen, aktrolden bozma faşisttir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.