Ekrem Metro Hattı inşaatını hafriyatla kapatmayı sürdürüyor

10.06.2021 - 11:21, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1778+ kez okundu.
 

Ekrem Metro Hattı inşaatını hafriyatla kapatmayı sürdürüyor

CHP'li İBB yönetimi, Yenidoğan Metro Hattı inşaatını hafriyatla kapatmaya devam ediyor.

İstanbul'a yeni metrolar kazandıracağı vaadiyle gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, söylediklerinin tam tersini yapmaya devam ediyor.   METRO İNŞAATINI DURDURDULAR AK Parti döneminde yapımına başlanan Sancaktepe-Yenidoğan metrosunun inşaatı, İBB Başkanı İmamoğlu'nun talimatıyla durduruldu.   İNŞAATI HAFRİYATLA DOLDURUYORLAR Metro inşaatına hafriyat döküldüğü anlarda çekilen görüntüler, sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. CHP'li İBB yönetimi Yenidoğan Metro Hattı inşaatını hafriyatla kapatmaya devam ediyor-Video   SIRADA METRO İPTAL TÖRENİ Mİ VAR Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, metro inşaatının durdurulmasına Twitter hesabından tepki göstererek "Daha önce Sancaktepe’de bir türlü bitiremedikleri metroya ikinci başlama töreni yapan İBB’ye soruyoruz. Bugün üstüne toprak attığınız Yenidoğan Metrosu için de bir 'Metro İptal Etme Töreni' düzenleyecek misiniz?" demişti. İBB Sözcüsü Murat Ongun da konuyla ilgili açıklama yaptı ve trafik sorunu yaşandığı için inşaatın toprakla doldurulduğunu savundu.     BU TUTUM, AK PARTİ'YE OY VERİYORLAR DİYE Mİ İstanbul'da AK Parti'nin en yüksek oranda oy aldığı ilçelerden biri olan Sancaktepe'de metro hattının durdurulması, bölge halkının da tepkisine neden oldu. Metro yapımının bir an önce bitmesini isteyen Sancaktepeliler, İBB yönetimine ateş püskürüyor.
CHP'li İBB yönetimi, Yenidoğan Metro Hattı inşaatını hafriyatla kapatmaya devam ediyor.

İstanbul'a yeni metrolar kazandıracağı vaadiyle gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, söylediklerinin tam tersini yapmaya devam ediyor.

 

METRO İNŞAATINI DURDURDULAR
AK Parti döneminde yapımına başlanan Sancaktepe-Yenidoğan metrosunun inşaatı, İBB Başkanı İmamoğlu'nun talimatıyla durduruldu.

 

İNŞAATI HAFRİYATLA DOLDURUYORLAR
Metro inşaatına hafriyat döküldüğü anlarda çekilen görüntüler, sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu.

CHP'li İBB yönetimi Yenidoğan Metro Hattı inşaatını hafriyatla kapatmaya devam ediyor-Video

 

SIRADA METRO İPTAL TÖRENİ Mİ VAR
Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, metro inşaatının durdurulmasına Twitter hesabından tepki göstererek "Daha önce Sancaktepe’de bir türlü bitiremedikleri metroya ikinci başlama töreni yapan İBB’ye soruyoruz. Bugün üstüne toprak attığınız Yenidoğan Metrosu için de bir 'Metro İptal Etme Töreni' düzenleyecek misiniz?" demişti.

İBB Sözcüsü Murat Ongun da konuyla ilgili açıklama yaptı ve trafik sorunu yaşandığı için inşaatın toprakla doldurulduğunu savundu.

 

 

BU TUTUM, AK PARTİ'YE OY VERİYORLAR DİYE Mİ
İstanbul'da AK Parti'nin en yüksek oranda oy aldığı ilçelerden biri olan Sancaktepe'de metro hattının durdurulması, bölge halkının da tepkisine neden oldu.

Metro yapımının bir an önce bitmesini isteyen Sancaktepeliler, İBB yönetimine ateş püskürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.