Ekrem'in havai fişek şovu da elinde patladı

10.07.2020 - 16:35, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1231+ kez okundu.
 

Ekrem'in havai fişek şovu da elinde patladı

Sakarya’da patlamaların ardından İBB’nin havai fişek gösterilerini iptal ettiği açıklanmıştı. Ancak İBB’nin belediye etkinliklerine yeni hava fişek gösterileri eklediği belirtildi.

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sakarya’da meydana gelen patlamalar sonrası “İstanbul'da havai fişek uygulaması bitmiştir” açıklamasıyla gündeme gelmişti. İşi yine şova döken CHP kadroları, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu öve öve bitirememişti. Ancak İBB’nin bu açıklamasının ardından, pek de şaşırtmayan bir iddia ortaya atıldı. Beyaz Gazete’de yer alan habere göre, tribünlere oynayan İmamoğlu, bu açıklamasından kısa bir süre önce belediyenin etkinliklerine “50 adet Havai Fişek Gösterisi” dahil ederek skandal bir karara imza attı. Ayrıca havai fişek patlamalarının süresini 7 dakika olarak belirledi.
Sakarya’da patlamaların ardından İBB’nin havai fişek gösterilerini iptal ettiği açıklanmıştı. Ancak İBB’nin belediye etkinliklerine yeni hava fişek gösterileri eklediği belirtildi.

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sakarya’da meydana gelen patlamalar sonrası “İstanbul'da havai fişek uygulaması bitmiştir” açıklamasıyla gündeme gelmişti. İşi yine şova döken CHP kadroları, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu öve öve bitirememişti.

Ancak İBB’nin bu açıklamasının ardından, pek de şaşırtmayan bir iddia ortaya atıldı. Beyaz Gazete’de yer alan habere göre, tribünlere oynayan İmamoğlu, bu açıklamasından kısa bir süre önce belediyenin etkinliklerine “50 adet Havai Fişek Gösterisi” dahil ederek skandal bir karara imza attı.

Ayrıca havai fişek patlamalarının süresini 7 dakika olarak belirledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.