DÖVEREK ÖLDÜRDÜLER

20.10.2021 - 11:30, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1470+ kez okundu.
 

DÖVEREK ÖLDÜRDÜLER

Mesire alanında bulunan bir erkek cesedine yapılan incelemenin ardından, dövülerek öldürüldüğü belirlendi. Bülent Demirkaya olduğu belirlenen şahsın ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı.

Tunceli-Erzincan karayolunun 10'uncu kilometresinde bulunan Örenönü Tabiat Parkı’nda dün gece saatlerinde yürüyüş yapan bir vatandaş, yerde hareketsiz yatan bir erkek gördü. Cesedi gören vatandaş, durumu 112 Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde bu kişinin öldüğü belirlendi.   ÜZERİNDEN KİMLİK ÇIKTI Ambulansla Tunceli Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cesedin üzerindeki ceketin cebinden, Bülent Demirkaya’ya ait kimlik çıktı. Demirkaya’nın başında darp izi olduğu saptandı.   OTOPSİ YAPILACAK Demirkaya'nın kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.
Mesire alanında bulunan bir erkek cesedine yapılan incelemenin ardından, dövülerek öldürüldüğü belirlendi. Bülent Demirkaya olduğu belirlenen şahsın ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı.

Tunceli-Erzincan karayolunun 10'uncu kilometresinde bulunan Örenönü Tabiat Parkı’nda dün gece saatlerinde yürüyüş yapan bir vatandaş, yerde hareketsiz yatan bir erkek gördü.

Cesedi gören vatandaş, durumu 112 Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde bu kişinin öldüğü belirlendi.

 

ÜZERİNDEN KİMLİK ÇIKTI
Ambulansla Tunceli Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cesedin üzerindeki ceketin cebinden, Bülent Demirkaya’ya ait kimlik çıktı. Demirkaya’nın başında darp izi olduğu saptandı.

 

OTOPSİ YAPILACAK
Demirkaya'nın kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.