Damat öldü, gelin ve 2 akrabası ağır yaralı

02.09.2020 - 11:16, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 997+ kez okundu.
 

Damat öldü, gelin ve 2 akrabası ağır yaralı

Bursa'da kına dönüşündeki çift ile akrabalarının bulunduğu hafif ticari araç kontrolden çıkıp TIR’a çarptı. Kazada mahalle bekçisi Mutlu Varol (32) yaşamını yitirdi, nişanlısı Seren Taşdemir (25) ile onun 2 akrabası ağır yaralandı. Çiftin 3 gün sonra düğün yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Kaza, saat 07.30 sıralarında Nilüfer ilçesi Bursa- İzmir yolunda meydana geldi. Düğün için hazırlıklarını tamamlayan Mutlu Varol ve Seren Taşdemir, Aydın’da kına gecesini yaptıktan sonra akrabaları Gaye Taşdemir (22) ve Bircan Taşdemir (42) ile birlikte düğün için Bursa’ya doğru yola çıktı.,   Mutlu Varol’un kullandığı 16 LTN 23 plakalı hafif ticari araç kontrolden çıkıp Numan E. (40) yönetimindeki 35 NNV 50 plakalı TIR’a çarptı. Kazada sürücü Mutlu Varol ile Seren Taşdemir, Gaye Taşdemir ve Bircan Taşdemir araç içinde sıkıştı. TIR şoförünün ihbarı üzerine kaza yerine gelen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, araçta sıkışanları çıkarmak için yoğun çaba sarf etti.   Mutlu Varol’un kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, nişanlısı Seren Taşdemir ile onun akrabaları Gaye ve Bircan Taşdemir'in ağır yaralı olduğu anlaşıldı. Yaralılar, sağlık görevlilerince ambulanslarla Bursa Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazanın ardından TIR şoförü Numan E., polis ekiplerince gözaltına alındı. DÜĞÜNLERİNE 3 GÜN VARMIŞ Kazada hayatını kaybeden Mutlu Varol’un, Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde mahalle bekçisi olarak görev yaptığı öğrenildi. Kına gecesini yapan çiftin, 5 Eylül Cumartesi günü düğününün olduğu belirtildi. Düğün davetiyesi ise görenlerin yüreğini burktu.
Bursa'da kına dönüşündeki çift ile akrabalarının bulunduğu hafif ticari araç kontrolden çıkıp TIR’a çarptı. Kazada mahalle bekçisi Mutlu Varol (32) yaşamını yitirdi, nişanlısı Seren Taşdemir (25) ile onun 2 akrabası ağır yaralandı. Çiftin 3 gün sonra düğün yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Kaza, saat 07.30 sıralarında Nilüfer ilçesi Bursa- İzmir yolunda meydana geldi. Düğün için hazırlıklarını tamamlayan Mutlu Varol ve Seren Taşdemir, Aydın’da kına gecesini yaptıktan sonra akrabaları Gaye Taşdemir (22) ve Bircan Taşdemir (42) ile birlikte düğün için Bursa’ya doğru yola çıktı.,

 

Mutlu Varol’un kullandığı 16 LTN 23 plakalı hafif ticari araç kontrolden çıkıp Numan E. (40) yönetimindeki 35 NNV 50 plakalı TIR’a çarptı. Kazada sürücü Mutlu Varol ile Seren Taşdemir, Gaye Taşdemir ve Bircan Taşdemir araç içinde sıkıştı. TIR şoförünün ihbarı üzerine kaza yerine gelen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, araçta sıkışanları çıkarmak için yoğun çaba sarf etti.

 

Mutlu Varol’un kaza yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, nişanlısı Seren Taşdemir ile onun akrabaları Gaye ve Bircan Taşdemir'in ağır yaralı olduğu anlaşıldı. Yaralılar, sağlık görevlilerince ambulanslarla Bursa Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazanın ardından TIR şoförü Numan E., polis ekiplerince gözaltına alındı.


DÜĞÜNLERİNE 3 GÜN VARMIŞ

Kazada hayatını kaybeden Mutlu Varol’un, Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde mahalle bekçisi olarak görev yaptığı öğrenildi. Kına gecesini yapan çiftin, 5 Eylül Cumartesi günü düğününün olduğu belirtildi. Düğün davetiyesi ise görenlerin yüreğini burktu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.