Cumhurbaşkanı Erdoğan adama çok şey öğretiyor

14.08.2021 - 23:31, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2094+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan adama çok şey öğretiyor

Kılıçdaroğlu, teyzesi Fecire Işık'ı, Tunceli Cemevi’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurladı. CHP Lideri daha sonra anne ve babasının kabrini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun teyzesi Fecire Işık, yaşadığı sağlık problemleri nedeni ile tedavi gördüğü hastane 85 yaşında hayata gözlerini yumdu. Işık için, Tunceli Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Işık'ın ailesi ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Vali Mehmet Ali Özkan, bazı CHP milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.   TAZİYELERİ KABUL ETTİ Işık’ın cenazesi, Alevi dedesi tarafından okunan duanın ardından toprağa verilmek üzere Nazımiye ilçesine bağlı Ramazan köyüne götürüldü. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bir süre daha cemevinde kalarak taziyeleri kabul etti.   ANNE VE BABASININ KABRİNİ ZİYARET ETTİ Daha sonra beraberindeki partilerle Atlantı köyüne giden Kılıçdaroğlu, anne ve babasının kabrini ziyaret etti. CHP Lideri burada anne ve babasına dua ettikten sonra Tunceli’den ayrılarak kara yolu ile Elazığ'a geçti.
Kılıçdaroğlu, teyzesi Fecire Işık'ı, Tunceli Cemevi’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurladı. CHP Lideri daha sonra anne ve babasının kabrini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun teyzesi Fecire Işık, yaşadığı sağlık problemleri nedeni ile tedavi gördüğü hastane 85 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Işık için, Tunceli Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Işık'ın ailesi ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Vali Mehmet Ali Özkan, bazı CHP milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

TAZİYELERİ KABUL ETTİ
Işık’ın cenazesi, Alevi dedesi tarafından okunan duanın ardından toprağa verilmek üzere Nazımiye ilçesine bağlı Ramazan köyüne götürüldü.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bir süre daha cemevinde kalarak taziyeleri kabul etti.

 

ANNE VE BABASININ KABRİNİ ZİYARET ETTİ
Daha sonra beraberindeki partilerle Atlantı köyüne giden Kılıçdaroğlu, anne ve babasının kabrini ziyaret etti.

CHP Lideri burada anne ve babasına dua ettikten sonra Tunceli’den ayrılarak kara yolu ile Elazığ'a geçti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.