ÇOCUĞUNA TOKAT ATAN ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ

CİNAYET 03.01.2022 - 12:09, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1615+ kez okundu.
 

ÇOCUĞUNA TOKAT ATAN ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ

Çocuğuna tokat attığı için tartıştığı arkadaşını öldüren katil zanlısı, polisi arayarak kendisini ihbar etti. Gözaltına alınan zanlının alkollü olduğu için ifadesinin henüz alınmadığı belirtildi.

Bursa’nın Gemlik ilçesinde yaşayan Mustafa Tezcan (42), arkadaşı Taner Durgut (45) ile Osmaniye Mahallesi Sümer Sokak’taki evinde alkol almaya başladı. İddiaya göre, Taner Durgut, henüz bilinmeyen nedenle Tezcan'ın çocuğuna tokat attı.   TOKAT ATTI, TARTIŞMA BAŞLADI Bu duruma sinirlenen Tezcan ile Durgut arasında tartışma çıktı. Saat 06.00 sıralarında başlayan tartışma kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüştü. Tezcan mutfaktan aldığı bıçakla Durgut'u vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı.   POLİSİ ARADI, İTİRAF ETTİ Durgut kanlar içinde yere yığılırken, Tezcan polisi arayarak, arkadaşını öldürdüğünü söyledi. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Taner Durgut’un hayatını kaybettiğini belirledi. Durgut'un cesedi, olay yerindeki savcılık incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.   İFADESİ ALINAMADI Mustafa Tezcan, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyete götürülen Tezcan'ın ayakta duramayacak şekilde alkollü olduğu, bu nedenle ifadesinin henüz alınamadığı bildirildi.
Çocuğuna tokat attığı için tartıştığı arkadaşını öldüren katil zanlısı, polisi arayarak kendisini ihbar etti. Gözaltına alınan zanlının alkollü olduğu için ifadesinin henüz alınmadığı belirtildi.

Bursa’nın Gemlik ilçesinde yaşayan Mustafa Tezcan (42), arkadaşı Taner Durgut (45) ile Osmaniye Mahallesi Sümer Sokak’taki evinde alkol almaya başladı.

İddiaya göre, Taner Durgut, henüz bilinmeyen nedenle Tezcan'ın çocuğuna tokat attı.

 

TOKAT ATTI, TARTIŞMA BAŞLADI
Bu duruma sinirlenen Tezcan ile Durgut arasında tartışma çıktı. Saat 06.00 sıralarında başlayan tartışma kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüştü.

Tezcan mutfaktan aldığı bıçakla Durgut'u vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı.

 

POLİSİ ARADI, İTİRAF ETTİ
Durgut kanlar içinde yere yığılırken, Tezcan polisi arayarak, arkadaşını öldürdüğünü söyledi.

İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Taner Durgut’un hayatını kaybettiğini belirledi.

Durgut'un cesedi, olay yerindeki savcılık incelemesinin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

 

İFADESİ ALINAMADI
Mustafa Tezcan, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Emniyete götürülen Tezcan'ın ayakta duramayacak şekilde alkollü olduğu, bu nedenle ifadesinin henüz alınamadığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.