'Cin'ci dolandırıcıya 66 yıl istendi

25.03.2021 - 11:37, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1077+ kez okundu.
 

'Cin'ci dolandırıcıya 66 yıl istendi

Emekli Danıştay hâkimi S.Y. ile avukat kızlarını, peygamber torunu olduğunu söyleyerek dolandıran, taciz eden ve cinlerle korkutarak hayatlarını alt üst eden Uğur A. hakkında 66 yıl 3 ay hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Kendisini peygamber torunu olarak tanıtan Uğur A., sözde atalarından öğrendiği bir macunla kadınlardaki kist ve doğum problemlerini çözdüğünü iddia ediyordu. Emekli Danıştay hâkimi S.Y. ve avukat kızları da Uğur A.’ya gitti. S.Y. bundan sonra yaşananları şöyle anlattı: “Uğur A. bize Hz. Ali tarafından görevlendirildiğini söyledi. Yaklaşık 550 bin liramı ona kaptırdım. Eşim keramet sandığı halüsinasyonlar gördü ve intihara kalkıştı. Beni cinlerle korkutmaya devam etti. Şüpheli başından beri beni ve ailemi dolandırdı.”   S.Y.’nin avukat olan kızları D.Y ve S.Y. de Uğur A.’nın kendilerini dolandırdığını ve taciz ettiklerini iddia ederek şikâyetçi oldu. Uğur A. ise “Büyükannemden bir macun formülü öğrenmiştim. Bunun satışını yapıyordum. S.Y. işimi büyütmem için bana 150 bin TL verdi” diyerek kendisini savundu.   Cinli dolandırıcıya 66 yıl istendi Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı hazırladığı iddianamede, Uğur A.’nın S.Y.’yi dini ve inanca dair duygularını sömürerek dolandırdığı anlatıldı. Başsavcılık, Uğur A. hakkında S.Y.’ye karşı sarkıntılık suretiyle cinsel saldırı suçundan 5 yıla kadar, D.Y.’ye karşı zincirleme olarak sarkıntılık suretiyle cinsel saldırı suçundan 8 yıl 9 aya kadar, tüm müştekilere karşı dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılık suçundan 52 yıl 6 aya kadar hapsini istedi. Uğur A. Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.
Emekli Danıştay hâkimi S.Y. ile avukat kızlarını, peygamber torunu olduğunu söyleyerek dolandıran, taciz eden ve cinlerle korkutarak hayatlarını alt üst eden Uğur A. hakkında 66 yıl 3 ay hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Kendisini peygamber torunu olarak tanıtan Uğur A., sözde atalarından öğrendiği bir macunla kadınlardaki kist ve doğum problemlerini çözdüğünü iddia ediyordu. Emekli Danıştay hâkimi S.Y. ve avukat kızları da Uğur A.’ya gitti. S.Y. bundan sonra yaşananları şöyle anlattı: “Uğur A. bize Hz. Ali tarafından görevlendirildiğini söyledi. Yaklaşık 550 bin liramı ona kaptırdım. Eşim keramet sandığı halüsinasyonlar gördü ve intihara kalkıştı. Beni cinlerle korkutmaya devam etti. Şüpheli başından beri beni ve ailemi dolandırdı.”

 

S.Y.’nin avukat olan kızları D.Y ve S.Y. de Uğur A.’nın kendilerini dolandırdığını ve taciz ettiklerini iddia ederek şikâyetçi oldu. Uğur A. ise “Büyükannemden bir macun formülü öğrenmiştim. Bunun satışını yapıyordum. S.Y. işimi büyütmem için bana 150 bin TL verdi” diyerek kendisini savundu.

 

Cinli dolandırıcıya 66 yıl istendi
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı hazırladığı iddianamede, Uğur A.’nın S.Y.’yi dini ve inanca dair duygularını sömürerek dolandırdığı anlatıldı. Başsavcılık, Uğur A. hakkında S.Y.’ye karşı sarkıntılık suretiyle cinsel saldırı suçundan 5 yıla kadar, D.Y.’ye karşı zincirleme olarak sarkıntılık suretiyle cinsel saldırı suçundan 8 yıl 9 aya kadar, tüm müştekilere karşı dini inanç ve duygularının istismarı suretiyle dolandırıcılık suçundan 52 yıl 6 aya kadar hapsini istedi. Uğur A. Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.