CHP YENİ MAHALLE SUÇ MAHALİ GİBİ

20.11.2021 - 11:38, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1980+ kez okundu.
 

CHP YENİ MAHALLE SUÇ MAHALİ GİBİ

Kadın hakları denildiğinde mangalda kül bırakmayan CHP’li yöneticilerin, iki kadın cinayetinin baş zanlısı Ümitcan Uygun, ağabeyi Erol Uygun ve katil zanlısının babası Durak Uygun ile samimi fotoğraflar çektirmesi, ikiyüzlülüklerini gözler önüne serdi.

Taciz rezaleti, böbrek ticareti ve usulsüz atamalarla suç merkezine dönen CHP’li Yenimahalle Belediyesi’nde skandalların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak çok sayıda CHP teşkilat mensubunun işe gelmedikleri halde maaş aldıklarını deşifre ettiğimiz Yenimahalle Belediyesi’nde şimdi de Uygun ailesi rezaleti patlak verdi. Kamuoyunda büyük infiale neden olan Aleyna Çakır ve Esra Hankulu cinayetlerinin bir numaralı sanığı tutuklu Ümitcan Uygun’un ailesiyle CHP’li belediyenin çok sıkı fıkı ilişkilerinin olduğu ortaya çıktı.   Makam şoförü yaptı Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen’in ölümüyle ilgili soruşturmada şüpheliler arasında yer alan ve kafa travması nedeniyle hayatını kaybeden Esra Hankulu’nun ölümünün ardından ‘kendisini savunamayacak durumdaki kişiyi kasten öldürmek suçlamasıyla’ tutuklanarak ağırlaştırılmış müebbet suçlanmasıyla yargılanan Ümitcan Uygun’un kardeşi Erol Uygun’un Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın makam şoförü olduğu ve kamu araçlarından sorumlu olarak görev yaptığı öğrenildi.   Tehdide gece mesaisi cezası CHP’li Yenimahalle Belediyesi’nin garajında görevli olan Erol Uygun, kardeşi Ümitcan Uygun’un bir numaralı cinayet şüphelisi olduğu Aleyna Çakır cinayetini programında konu edinen gazeteci Müge Anlı’yı ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle 2 yıl 4 ay 19 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. CHP’li belediyenin, mahkeme kararının ardından yaptırım uygulamak yerine Uygun’u gece mesaisinde görevlendirerek göstermelik bir ceza verdiği ifade edildi.   Katilin babası makamda Öte yandan; geçtiğimiz günlerde suç makinesine dönen Uygun kardeşlerin Çantacılar Odası Başkanı babası Durak Uygun’un da CHP’li Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret ederek birlikte fotoğraf çektirdiği basına yansımıştı. Kadın hakları denildiğinde mangalda kül bırakmayan CHP’li yöneticilerin, kadın cinayetleri nedeniyle tüm Türkiye’nin nefretini toplayan bir aile ile sıkı fıkı olması, CHP zihniyetinin kirliliğini bir kez daha gözler önüne serdi.   Mutluluk fotoğrafı CHP’li Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın, makam şoförü olarak istihdam ettiği Erol Uygun’un asker uğurlama törenine katıldığı, baba Durak Uygun ve oğlu Ümitcan Uygun’la verdiği mutluluk fotoğrafını Akit ele geçirdi.
Kadın hakları denildiğinde mangalda kül bırakmayan CHP’li yöneticilerin, iki kadın cinayetinin baş zanlısı Ümitcan Uygun, ağabeyi Erol Uygun ve katil zanlısının babası Durak Uygun ile samimi fotoğraflar çektirmesi, ikiyüzlülüklerini gözler önüne serdi.

Taciz rezaleti, böbrek ticareti ve usulsüz atamalarla suç merkezine dönen CHP’li Yenimahalle Belediyesi’nde skandalların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak çok sayıda CHP teşkilat mensubunun işe gelmedikleri halde maaş aldıklarını deşifre ettiğimiz Yenimahalle Belediyesi’nde şimdi de Uygun ailesi rezaleti patlak verdi. Kamuoyunda büyük infiale neden olan Aleyna Çakır ve Esra Hankulu cinayetlerinin bir numaralı sanığı tutuklu Ümitcan Uygun’un ailesiyle CHP’li belediyenin çok sıkı fıkı ilişkilerinin olduğu ortaya çıktı.

 

Makam şoförü yaptı
Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen’in ölümüyle ilgili soruşturmada şüpheliler arasında yer alan ve kafa travması nedeniyle hayatını kaybeden Esra Hankulu’nun ölümünün ardından ‘kendisini savunamayacak durumdaki kişiyi kasten öldürmek suçlamasıyla’ tutuklanarak ağırlaştırılmış müebbet suçlanmasıyla yargılanan Ümitcan Uygun’un kardeşi Erol Uygun’un Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın makam şoförü olduğu ve kamu araçlarından sorumlu olarak görev yaptığı öğrenildi.

 

Tehdide gece mesaisi cezası
CHP’li Yenimahalle Belediyesi’nin garajında görevli olan Erol Uygun, kardeşi Ümitcan Uygun’un bir numaralı cinayet şüphelisi olduğu Aleyna Çakır cinayetini programında konu edinen gazeteci Müge Anlı’yı ölümle tehdit ettiği gerekçesiyle 2 yıl 4 ay 19 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. CHP’li belediyenin, mahkeme kararının ardından yaptırım uygulamak yerine Uygun’u gece mesaisinde görevlendirerek göstermelik bir ceza verdiği ifade edildi.

 

Katilin babası makamda
Öte yandan; geçtiğimiz günlerde suç makinesine dönen Uygun kardeşlerin Çantacılar Odası Başkanı babası Durak Uygun’un da CHP’li Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret ederek birlikte fotoğraf çektirdiği basına yansımıştı. Kadın hakları denildiğinde mangalda kül bırakmayan CHP’li yöneticilerin, kadın cinayetleri nedeniyle tüm Türkiye’nin nefretini toplayan bir aile ile sıkı fıkı olması, CHP zihniyetinin kirliliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

 

Mutluluk fotoğrafı
CHP’li Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın, makam şoförü olarak istihdam ettiği Erol Uygun’un asker uğurlama törenine katıldığı, baba Durak Uygun ve oğlu Ümitcan Uygun’la verdiği mutluluk fotoğrafını Akit ele geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.