CHP'YE IYI HALK PARTİSİ DEYİN

GÜNDEM 22.10.2021 - 11:46, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 849+ kez okundu.
 

CHP'YE IYI HALK PARTİSİ DEYİN

Geçtiğimiz günlerde, "CHP'nin adayı Kılıçdaroğlu, İYİ Parti'nin adayı Akşener olmalı" diyerek CHP'lileri kızdıran Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bu kez de "Birleştirin partileri, 'İyi Halk Partisi' deyin" ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Balıkesir'de CHP'lileri sinirlendirecek bir teklifte bulundu. İnce, ittifaklar yerine partilerin birleştirilmesi gerektiğini savunarak, "Birleştirin partileri, 'İyi Halk Partisi' deyin" ifadelerini kullandı. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Balıkesir Öğretmenevi'nde basınla buluşmasında siyaset gündemine ilişkin dikkat çeken bir öneride bulundu. İnce, ittifakların yerine partilerin birleştirilmesi gerektiğini ifade etti. Türkiye'de ittifakların koalisyonla eşit olduğunu ileri süren Muharrem İnce, seçime yaklaşmadan ittifaka girme konusunda karar vermeyeceklerini dile getirdi.   "İYİ Halk Partisi deyin" Seçimler öncesinde yüzde 50 artı 1 alamayacaklarını anlayınca ittifaka dahil olabileceklerini söyleyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ittifaktaki partileri 'amcaoğlu', 'dayıoğlu' şeklinde nitelendirdi. İttifak kurmak yerine 'partileri birleştirin' çağrısı yapan Muharrem İnce, CHP'yi kızdıracak teklifte bulundu. Daha önce de "CHP'nin adayı Kılıçdaroğlu, İYİ Parti'nin adayı Akşener olmalı" diyen İnce, bu kez de "Birleştirin partileri, 'İyi Halk Partisi' deyin" dedi.
Geçtiğimiz günlerde, "CHP'nin adayı Kılıçdaroğlu, İYİ Parti'nin adayı Akşener olmalı" diyerek CHP'lileri kızdıran Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bu kez de "Birleştirin partileri, 'İyi Halk Partisi' deyin" ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Balıkesir'de CHP'lileri sinirlendirecek bir teklifte bulundu. İnce, ittifaklar yerine partilerin birleştirilmesi gerektiğini savunarak, "Birleştirin partileri, 'İyi Halk Partisi' deyin" ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Balıkesir Öğretmenevi'nde basınla buluşmasında siyaset gündemine ilişkin dikkat çeken bir öneride bulundu. İnce, ittifakların yerine partilerin birleştirilmesi gerektiğini ifade etti. Türkiye'de ittifakların koalisyonla eşit olduğunu ileri süren Muharrem İnce, seçime yaklaşmadan ittifaka girme konusunda karar vermeyeceklerini dile getirdi.

 

"İYİ Halk Partisi deyin"
Seçimler öncesinde yüzde 50 artı 1 alamayacaklarını anlayınca ittifaka dahil olabileceklerini söyleyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ittifaktaki partileri 'amcaoğlu', 'dayıoğlu' şeklinde nitelendirdi.

İttifak kurmak yerine 'partileri birleştirin' çağrısı yapan Muharrem İnce, CHP'yi kızdıracak teklifte bulundu. Daha önce de "CHP'nin adayı Kılıçdaroğlu, İYİ Parti'nin adayı Akşener olmalı" diyen İnce, bu kez de "Birleştirin partileri, 'İyi Halk Partisi' deyin" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.