CHP'nin yalan üretim merkezi SÖZCÜ yine çuvalladı

13.06.2021 - 13:06, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1648+ kez okundu.
 

CHP'nin yalan üretim merkezi SÖZCÜ yine çuvalladı

Sözcü Gazetesi'nin, "Oğlunun adını 'Recep Tayyip' koyan bir vatandaşın pişman olup ismi değiştirmek istediği ama talebinin kabul edilmediği" iddiası Çankırı Valisi tarafından yalanlandı.

CHP; genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, parti meclisi ve yüksek disiplin kurulu üyelerinden oluşan 40 kişilik heyet ile Çankırı’yı ziyaret etti. 2 Haziran’daki ziyaretin ardından kentteki genel durum ve vatandaşların görüşleri rapor haline getirildi. 'İSİM DEĞİŞTİREMİYORUM' İDDİASI CHP'nin Kılıçdaroğlu'na sunduğu raporu Sözcü Gazetesi manşetine taşıdı ve bir vatandaşın "Oğluma, Recep Tayyip Erdoğan adını koymuştum. O zaman AK Partiliydim. Şimdi pişmanım. Oğlumun adını değiştirmek istiyorum ama memurlar ‘Biz bu ismi değiştirsek tayinimizi çıkarırlar, o nedenle değiştiremeyiz diyorlar.' Oğlumun adını bile bu dönemde değiştiremiyorum." dediğini iddia etti. YALANLAMA VALİDEN GELDİ Konuya İlişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan​ Çankırı Valisi Abdullah Ayaz  "Bugün bazı basın/yayın organlarında yer alan, il nüfus müdürlüğümüze oğlunun ismini değiştirmek amacıyla müracaat eden bir vatandaşımızın talebinin farklı gerekçeler ileri sürülerek yerine getirilmediği iddiası tamamen gerçek dışı olup detaylı açıklama bilahare yapılacaktır." ifadelerini kullandı.    ÇANKIRI VALİLİĞİ'NDEN RESMİ AÇIKLAMA                        
Sözcü Gazetesi'nin, "Oğlunun adını 'Recep Tayyip' koyan bir vatandaşın pişman olup ismi değiştirmek istediği ama talebinin kabul edilmediği" iddiası Çankırı Valisi tarafından yalanlandı.

CHP; genel başkan yardımcıları, milletvekilleri, parti meclisi ve yüksek disiplin kurulu üyelerinden oluşan 40 kişilik heyet ile Çankırı’yı ziyaret etti. 2 Haziran’daki ziyaretin ardından kentteki genel durum ve vatandaşların görüşleri rapor haline getirildi.


'İSİM DEĞİŞTİREMİYORUM' İDDİASI

CHP'nin Kılıçdaroğlu'na sunduğu raporu Sözcü Gazetesi manşetine taşıdı ve bir vatandaşın "Oğluma, Recep Tayyip Erdoğan adını koymuştum. O zaman AK Partiliydim. Şimdi pişmanım. Oğlumun adını değiştirmek istiyorum ama memurlar ‘Biz bu ismi değiştirsek tayinimizi çıkarırlar, o nedenle değiştiremeyiz diyorlar.' Oğlumun adını bile bu dönemde değiştiremiyorum." dediğini iddia etti.

YALANLAMA VALİDEN GELDİ

Konuya İlişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan​ Çankırı Valisi Abdullah Ayaz  "Bugün bazı basın/yayın organlarında yer alan, il nüfus müdürlüğümüze oğlunun ismini değiştirmek amacıyla müracaat eden bir vatandaşımızın talebinin farklı gerekçeler ileri sürülerek yerine getirilmediği iddiası tamamen gerçek dışı olup detaylı açıklama bilahare yapılacaktır." ifadelerini kullandı. 

 

ÇANKIRI VALİLİĞİ'NDEN RESMİ AÇIKLAMA

 
 
⬇️
 
⬇️
 
⬇️
 
⬇️
 
⬇️
 
 
Resim
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.