CHP'NİN EN BÜYÜK GELİR KAPILARINDAN BİRİDİR "HEYKEL"

04.01.2022 - 17:51, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2402+ kez okundu.
 

CHP'NİN EN BÜYÜK GELİR KAPILARINDAN BİRİDİR "HEYKEL"

Yahudi asıllı Türk eğitimci ve siyaset adamı Avram Galanti Bodrumlu'nun doğum gününe özel hazırlanan büstü, törenle sunuldu.

Muğla'da Bodrum Belediyesi, Yahudi asıllı Türk eğitimci ve siyaset adamı Avram Galanti Bodrumlu için etkinlik düzenledi. Bugün doğum günü olan Avram Galanti Bodrumlu için düzenlenen törende, büst hazırlandı. Bodrum Belediyesince, Umurça Parkı'nda gerçekleştirilen Avram Galanti Bodrumlu kitap tanıtımı ve büst açılışında, çok sayıda isim yer aldı.   TÖRENLE BÜST AÇILIŞI Konuşmaların ve Avram Galanti Bodrumlu'nun Rasim Özgürel tarafından sadeleştirilen "Bodrum Tarihi" kitabının tanıtımının ardından, Nazım Hikmet Kütüphanesi önünde Galanti'nin büstünün açılışı yapıldı. Katılımcılar, daha sonra Yokuşbaşı Mahallesi'nde belediye ekiplerince çevre düzenlemesi yapılan Musevi Mezarlığı'na geçerek buradaki mezarları inceleyip dua etti.   SEMBOLİK ANAHTAR TESLİMİ Etkinlik, mezarlıkta Başkan Aras'a sembolik anahtar tesliminin ardından sona erdi. Etkinliğe; Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Türk Yahudi Toplumu Başkan Vekili Moris Levi, Musevi Dini Yapı Koordinatörü Haim Hason, Musevi Cemaati Koordinatörü Rav Peres, 500. Yıl Vakıf Başkanı Silvyo Ovadya, Mezarlık Bağışçısı Sibel Haleva ile Arkeolog Rasim Özgürel'in de aralarında bulunduğu davetliler katıldı.
Yahudi asıllı Türk eğitimci ve siyaset adamı Avram Galanti Bodrumlu'nun doğum gününe özel hazırlanan büstü, törenle sunuldu.

Muğla'da Bodrum Belediyesi, Yahudi asıllı Türk eğitimci ve siyaset adamı Avram Galanti Bodrumlu için etkinlik düzenledi.

Bugün doğum günü olan Avram Galanti Bodrumlu için düzenlenen törende, büst hazırlandı.

Bodrum Belediyesince, Umurça Parkı'nda gerçekleştirilen Avram Galanti Bodrumlu kitap tanıtımı ve büst açılışında, çok sayıda isim yer aldı.

 

TÖRENLE BÜST AÇILIŞI
Konuşmaların ve Avram Galanti Bodrumlu'nun Rasim Özgürel tarafından sadeleştirilen "Bodrum Tarihi" kitabının tanıtımının ardından, Nazım Hikmet Kütüphanesi önünde Galanti'nin büstünün açılışı yapıldı.

Katılımcılar, daha sonra Yokuşbaşı Mahallesi'nde belediye ekiplerince çevre düzenlemesi yapılan Musevi Mezarlığı'na geçerek buradaki mezarları inceleyip dua etti.

 

SEMBOLİK ANAHTAR TESLİMİ
Etkinlik, mezarlıkta Başkan Aras'a sembolik anahtar tesliminin ardından sona erdi.

Etkinliğe; Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Türk Yahudi Toplumu Başkan Vekili Moris Levi, Musevi Dini Yapı Koordinatörü Haim Hason, Musevi Cemaati Koordinatörü Rav Peres, 500. Yıl Vakıf Başkanı Silvyo Ovadya, Mezarlık Bağışçısı Sibel Haleva ile Arkeolog Rasim Özgürel'in de aralarında bulunduğu davetliler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.