CHP'nin Bülent Arınç aşkı depreşti!

26.11.2020 - 10:45, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1025+ kez okundu.
 

CHP'nin Bülent Arınç aşkı depreşti!

Bülent Arınç'ın, katıldığı canlı yayında Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'nın tahliye edilmesi gerektiğini savunmasının ardından CHP'den destek mesajları yağıyor. CHP'li Engin Altay'ın ardından Engin Özkoç'ta Arınç'a destek açıklaması yaptı.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Bülent Arınç'ın, Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinden ayrılmasına ilişkin, "Arınç, AKP'nin ilk kurucusu 3 kişiden biridir, gerçekleri söylediği için yol ayrımına gitmiştir" dedi. CHP'den Bülent Arınç övgüsü Katıldığı canlı yayında Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'nın tahliye edilmesi gereltiğini söyleyen Bülent Arınç'a CHP başta olmak üzere muhalif kanattan övgü yağıyor. CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, "Bülent Arınç, AKP'nin ilk kurucusu 3 kişiden biridir, gerçekleri söylediği için yol ayrımına gitmiştir." ifadelerini kullandı.   Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin başında AK Parti'nin kurucularından olan isimlerin Erdoğan ile yollarını ayırdığını söyleyen Özkoç, "Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu, Erdoğan ile yol ayrımına girmiştir. Bülent Arınç, AKP'nin ilk kurucusu 3 kişiden biridir, gerçekleri söylediği için yol ayrımına gitmiştir. Ali Babacan, yıllarca maliyeyi yönetmiş, birlikte yol yürümüşler ama başka bir siyasi parti kurmuştur. Eski AKP milletvekili Ali İhsan Arslan feryat etmektedir." ifadelerini kullandı.   CHP'nin bir diğer Grup Başkan Vekili Engin Altay da, Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'nın tahliyesini isteyen Bülent Arınç için "AKP'nin vicdanı" demişti.
Bülent Arınç'ın, katıldığı canlı yayında Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'nın tahliye edilmesi gerektiğini savunmasının ardından CHP'den destek mesajları yağıyor. CHP'li Engin Altay'ın ardından Engin Özkoç'ta Arınç'a destek açıklaması yaptı.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Bülent Arınç'ın, Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinden ayrılmasına ilişkin, "Arınç, AKP'nin ilk kurucusu 3 kişiden biridir, gerçekleri söylediği için yol ayrımına gitmiştir" dedi.

CHP'den Bülent Arınç övgüsü
Katıldığı canlı yayında Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'nın tahliye edilmesi gereltiğini söyleyen Bülent Arınç'a CHP başta olmak üzere muhalif kanattan övgü yağıyor. CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, "Bülent Arınç, AKP'nin ilk kurucusu 3 kişiden biridir, gerçekleri söylediği için yol ayrımına gitmiştir." ifadelerini kullandı.

 

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin başında AK Parti'nin kurucularından olan isimlerin Erdoğan ile yollarını ayırdığını söyleyen Özkoç, "Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu, Erdoğan ile yol ayrımına girmiştir. Bülent Arınç, AKP'nin ilk kurucusu 3 kişiden biridir, gerçekleri söylediği için yol ayrımına gitmiştir. Ali Babacan, yıllarca maliyeyi yönetmiş, birlikte yol yürümüşler ama başka bir siyasi parti kurmuştur. Eski AKP milletvekili Ali İhsan Arslan feryat etmektedir." ifadelerini kullandı.

 

CHP'nin bir diğer Grup Başkan Vekili Engin Altay da, Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'nın tahliyesini isteyen Bülent Arınç için "AKP'nin vicdanı" demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.