CHP'liler Antalya'da üstsüz İstanbul Sözleşmesi eylemi yaptı

25.03.2021 - 16:42, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1889+ kez okundu.
 

CHP'liler Antalya'da üstsüz İstanbul Sözleşmesi eylemi yaptı

Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmesini protesto etmek için toplanan CHP'lilerden biri üstünü çıkararak objektiflere poz verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından alınan kararla; Türkiye, uzun zamandır tartışmalara neden olan İstanbul Sözleşmesi'nden çekildi. Karar, birçok kesim tarafından memnuniyetle karşılanırken muhalefet partileri konuyu meydanlara taşımaya başladı.   CHP'DEN ÜSTSÜZ EYLEM Bu kapsamda CHP tarafından Antalya'da bir eylem organize edildi. CHP milletvekilleri ve İyi Parti'nin üst düzey yöneticilerinin de yer aldığı İstanbul Sözleşmesi eyleminde basın açıklaması yapılırken bir partili üstünü çıkardı ve objektiflere poz verdi. Üstsüz eylemi yapan kişinin trans olduğu öğrenildi.
Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmesini protesto etmek için toplanan CHP'lilerden biri üstünü çıkararak objektiflere poz verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından alınan kararla; Türkiye, uzun zamandır tartışmalara neden olan İstanbul Sözleşmesi'nden çekildi.

Karar, birçok kesim tarafından memnuniyetle karşılanırken muhalefet partileri konuyu meydanlara taşımaya başladı.

 

CHP'DEN ÜSTSÜZ EYLEM
Bu kapsamda CHP tarafından Antalya'da bir eylem organize edildi.

CHP milletvekilleri ve İyi Parti'nin üst düzey yöneticilerinin de yer aldığı İstanbul Sözleşmesi eyleminde basın açıklaması yapılırken bir partili üstünü çıkardı ve objektiflere poz verdi.

Üstsüz eylemi yapan kişinin trans olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.