CHP'li İmamoğlu kandırdığı sosyologlar tarafından protesto edildi.

19.09.2020 - 23:06, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 959+ kez okundu.
 

CHP'li İmamoğlu kandırdığı sosyologlar tarafından protesto edildi.

CHP'nin yalan siyasetine harfiyen uyan İmamoğlu, bu kez de kandırdığı sosyologların hedefi oldu. Dünya Sosyologlar Derneği üyeleri, CHP'li Ekrem İmamoğlu'nu "her mahalleye 2 sosyolog" vaadini yerine getirmediğini belirterek protesto etti..

CHP'li Ekrem İmamoğlu'na yönelik protestolar biri birini izliyor. Namus sözüne rağmen işten atılan İBB çalışanları, pazar esnafı, servis minibüsçüleri ve son olarak da büfecilerin protestosundan sonra bugün de İBB önünde çok farklı bir grup protesto yaptı. Dünya Sosyologlar Derneği (DUSODER) üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu, "her mahalleye 2 sosyolog" vaadini yerine getirmediğini belirterek protesto etti.   "HER MAHALLEYE 2 SOSYOLOG" Saraçhane Parkı'nda bir araya gelen DUSODOR üyesi bir grup sosyolog, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim döneminde "her mahalleye 2 sosyolog" projesini hatırlattı. Grup adına Dünya Sosyologlar Derneği Başkanı Necdet Topçu konuştu. Topçu, verilen sözlerin unutulduğunu belirterek, "Son yapılan yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nun her mahalleye 2 sosyolog projesini açıklamasıyla hem toplum sorunlarına yönelik hem de sosyologların sorunlarını sistematik bir şekilde çözmesine yönelik umutlu bir imkan doğmuştu.   Hem mahalleli hem de sosyologlar bu proje sebebiyle sevinmişler ve sorunların bir bir halledileceğine dair umutlanmışlardı. Bu proje bekletilmeden hayata geçirilebilecek bir proje olmasına rağmen aradan geçen bunca zamandır tek bir adım atılmamış ve sözler unutulmuştur. Dünya Sosyologlar Derneği olarak yaptığımız bazı temaslar sonuçsuz kalmıştır" dedi.   "YAPAMAYACAĞINIZ VAADİNİZE BİZİ NEDEN MALZEME YAPTINIZ?" Topçu, "Seçime konu edilen bu önemli meslek mensupları olan sosyologlar soruyor 'Yapamayacağınız vaadinize bizi neden malzeme yaptınız?' Madem böyle bir vaat yaptınız o halde şimdi sözünüzü tutma zamanı gelmiştir. Bizler Dünya Sosyologlar Derneği olarak bu meslektaşlarımızın haklarını her platformda savunmaya devam edeceğiz hem de bundan sonra yapılacak toplumsal yapılanmalarda halkımızın sözcülüğünü yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. .
CHP'nin yalan siyasetine harfiyen uyan İmamoğlu, bu kez de kandırdığı sosyologların hedefi oldu. Dünya Sosyologlar Derneği üyeleri, CHP'li Ekrem İmamoğlu'nu "her mahalleye 2 sosyolog" vaadini yerine getirmediğini belirterek protesto etti..

CHP'li Ekrem İmamoğlu'na yönelik protestolar biri birini izliyor. Namus sözüne rağmen işten atılan İBB çalışanları, pazar esnafı, servis minibüsçüleri ve son olarak da büfecilerin protestosundan sonra bugün de İBB önünde çok farklı bir grup protesto yaptı. Dünya Sosyologlar Derneği (DUSODER) üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu, "her mahalleye 2 sosyolog" vaadini yerine getirmediğini belirterek protesto etti.

 

"HER MAHALLEYE 2 SOSYOLOG"

Saraçhane Parkı'nda bir araya gelen DUSODOR üyesi bir grup sosyolog, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim döneminde "her mahalleye 2 sosyolog" projesini hatırlattı.

Grup adına Dünya Sosyologlar Derneği Başkanı Necdet Topçu konuştu. Topçu, verilen sözlerin unutulduğunu belirterek, "Son yapılan yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nun her mahalleye 2 sosyolog projesini açıklamasıyla hem toplum sorunlarına yönelik hem de sosyologların sorunlarını sistematik bir şekilde çözmesine yönelik umutlu bir imkan doğmuştu.

 

Hem mahalleli hem de sosyologlar bu proje sebebiyle sevinmişler ve sorunların bir bir halledileceğine dair umutlanmışlardı. Bu proje bekletilmeden hayata geçirilebilecek bir proje olmasına rağmen aradan geçen bunca zamandır tek bir adım atılmamış ve sözler unutulmuştur. Dünya Sosyologlar Derneği olarak yaptığımız bazı temaslar sonuçsuz kalmıştır" dedi.

 

"YAPAMAYACAĞINIZ VAADİNİZE BİZİ NEDEN MALZEME YAPTINIZ?"

Topçu, "Seçime konu edilen bu önemli meslek mensupları olan sosyologlar soruyor 'Yapamayacağınız vaadinize bizi neden malzeme yaptınız?' Madem böyle bir vaat yaptınız o halde şimdi sözünüzü tutma zamanı gelmiştir.

Bizler Dünya Sosyologlar Derneği olarak bu meslektaşlarımızın haklarını her platformda savunmaya devam edeceğiz hem de bundan sonra yapılacak toplumsal yapılanmalarda halkımızın sözcülüğünü yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.