CHP’li iBB, yandaşa peşkeş tezgahı kurdu!

06.10.2020 - 15:00, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1639+ kez okundu.
 

CHP’li iBB, yandaşa peşkeş tezgahı kurdu!

Cumhuriyet Halk Partili İstanbul Büyükşehir Belediyesi, belediye bünyesindeki Hamidiye Su'ya ait bayilikleri de kendi yandaşlarına dağıtmaya başladı.

Başa geldiği günden bu yana sürekli yandaşlarına verdiği ihalelerle onları ihya eden CHP'li Ekrem İmamoğlu bu seferde Hamidiye Su ile yandaşlarına peşkeş çekmeye devam ediyor.   Bahçelievler'de su bayiliği yapan S.S., satış yaptığı bölgenin 'zorla' ikiye bölündüğünü, hatta bayisini bırakması karşılığında çok düşük bir fiyat teklif edildiğini öne sürdü. S.S. "Telefon açıp 'bırak' dediler. Şef Ersan Bey aradı. Neden dedim, 'Biz öyle istiyoruz' dedi. Bayilik bölgelerini kendi yandaşlarına peşkeş çekiyorlar" dedi.   Daha önce de 40 kuruşluk maskeleri CHP Kadın Kolları Başkanlığı'ndan birilerine 2,99 TL'den vermesi gündem konusu oldu.
Cumhuriyet Halk Partili İstanbul Büyükşehir Belediyesi, belediye bünyesindeki Hamidiye Su'ya ait bayilikleri de kendi yandaşlarına dağıtmaya başladı.

Başa geldiği günden bu yana sürekli yandaşlarına verdiği ihalelerle onları ihya eden CHP'li Ekrem İmamoğlu bu seferde Hamidiye Su ile yandaşlarına peşkeş çekmeye devam ediyor.

 

Bahçelievler'de su bayiliği yapan S.S., satış yaptığı bölgenin 'zorla' ikiye bölündüğünü, hatta bayisini bırakması karşılığında çok düşük bir fiyat teklif edildiğini öne sürdü. S.S. "Telefon açıp 'bırak' dediler. Şef Ersan Bey aradı. Neden dedim, 'Biz öyle istiyoruz' dedi. Bayilik bölgelerini kendi yandaşlarına peşkeş çekiyorlar" dedi.

 

Daha önce de 40 kuruşluk maskeleri CHP Kadın Kolları Başkanlığı'ndan birilerine 2,99 TL'den vermesi gündem konusu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.