CHP'Lİ BELEDİYELERDEN YANDAŞ MEDYAYA AKITILAN MİLYONLAR

02.11.2021 - 11:32, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 576+ kez okundu.
 

CHP'Lİ BELEDİYELERDEN YANDAŞ MEDYAYA AKITILAN MİLYONLAR

CHP'li belediyelerin halka hizmet için kullanması gereken paraları, partiye yakın medya kuruluşlarını beslemek için kullanması belgelendi.

Her fırsatta liyakat vurgusu yapan CHP'nin kendisine yakın medya kuruluşlarını beslediği, belgelerle ortaya çıktı. CHP'ye yakın olan medya kuruluşları, partinin belediyeleri tarafından halktan alınan vergilerle düzenli olarak maaşa bağlandı. CHP’nin kazandığı belediyeler üzerinden kendine yakın medya kuruluşlarına düzenli para aktarması, son olarak CHP'li Kartal Belediyesi’nin denetim raporlarına yansıdı. MİLYONLARCA LİRA ÖDENDİ Aralarında Halk TV, KRT, TELE 1, Cumhuriyet ve Birgün gazetelerinin de bulunduğu medya kuruluşlarına milyonlarca lira ödendiği ortaya çıktı. Raporda, sadece Halk TV’nin bile CHP’li belediyelerden 75 bin 595 liralık hakediş düzenlediği görüldü.
CHP'li belediyelerin halka hizmet için kullanması gereken paraları, partiye yakın medya kuruluşlarını beslemek için kullanması belgelendi.

Her fırsatta liyakat vurgusu yapan CHP'nin kendisine yakın medya kuruluşlarını beslediği, belgelerle ortaya çıktı.

CHP'ye yakın olan medya kuruluşları, partinin belediyeleri tarafından halktan alınan vergilerle düzenli olarak maaşa bağlandı.

CHP’nin kazandığı belediyeler üzerinden kendine yakın medya kuruluşlarına düzenli para aktarması, son olarak CHP'li Kartal Belediyesi’nin denetim raporlarına yansıdı.

MİLYONLARCA LİRA ÖDENDİ
Aralarında Halk TV, KRT, TELE 1, Cumhuriyet ve Birgün gazetelerinin de bulunduğu medya kuruluşlarına milyonlarca lira ödendiği ortaya çıktı.

Raporda, sadece Halk TV’nin bile CHP’li belediyelerden 75 bin 595 liralık hakediş düzenlediği görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.