CHP'li Belediyeler heykel dikmekten cöp toplamak akıllarına gelmiyor

07.06.2021 - 15:38, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 2081+ kez okundu.
 

CHP'li Belediyeler heykel dikmekten cöp toplamak akıllarına gelmiyor

İzmir'in önemli tatil bölgelerinden Çeşme'de belediye tarafından toplanmayan çöpler, görenleri isyan ettirdi.

Türkiye'nin önemli tatil bölgelerinden olan İzmir Çeşme'de, görenleri hayrete düşürecek bir belediye ihmalkarlığı yaşanıyor. CHP'li Çeşme Belediyesi, günlerdir bölgedeki çöpleri toplamıyor. Çöplerin dolup taştığı bölgede vatandaşlar duruma isyan ederken, atıkların konteynerlerden taştığı görüntüler sosyal medyaya yansıdı.   BÖLGE SAKİNLERİ TEPKİLİ Bölge sakinleri konunun bir an çözülmesini beklerken, belediye çöplerin toplanmasıyla ilgili henüz bir çalışma başlatmadı.     ÇEŞME'NİN TURİSTİK İMAJI ZEDELENİYOR Belediyeden konuyla ilgili bir açıklama da gelmezken, turistik açıdan böylesine önemli bir bölgede yaşanan bu sorumsuzluk Çeşme'nin imajını zedelemeye devam ediyor.                 İlginizi Çekebilir    
İzmir'in önemli tatil bölgelerinden Çeşme'de belediye tarafından toplanmayan çöpler, görenleri isyan ettirdi.

Türkiye'nin önemli tatil bölgelerinden olan İzmir Çeşme'de, görenleri hayrete düşürecek bir belediye ihmalkarlığı yaşanıyor.

CHP'li Çeşme Belediyesi, günlerdir bölgedeki çöpleri toplamıyor.

Çöplerin dolup taştığı bölgede vatandaşlar duruma isyan ederken, atıkların konteynerlerden taştığı görüntüler sosyal medyaya yansıdı.

 

BÖLGE SAKİNLERİ TEPKİLİ

Bölge sakinleri konunun bir an çözülmesini beklerken, belediye çöplerin toplanmasıyla ilgili henüz bir çalışma başlatmadı.

 

CHP nin yönetimindeki Çeşme de  çöp krizi   #2

 

ÇEŞME'NİN TURİSTİK İMAJI ZEDELENİYOR

Belediyeden konuyla ilgili bir açıklama da gelmezken, turistik açıdan böylesine önemli bir bölgede yaşanan bu sorumsuzluk Çeşme'nin imajını zedelemeye devam ediyor.

 

CHP nin yönetimindeki Çeşme de  çöp krizi   #3

 

 

CHP nin yönetimindeki Çeşme de  çöp krizi   #4

 

 

CHP nin yönetimindeki Çeşme de  çöp krizi   #5

 

 

CHP nin yönetimindeki Çeşme de  çöp krizi   #6

 

İlginizi Çekebilir

 
  •  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.