CHP'li Belediye Başkanı Hasan Akgün kadın meclis üyesine küfür etti

21.05.2021 - 12:30, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1727+ kez okundu.
 

CHP'li Belediye Başkanı Hasan Akgün kadın meclis üyesine küfür etti

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, meclis toplantısında AK Partili Zerrin Çağlar’a “Bu arkadaşın sürekli lastiği patlıyor” diyerek hakaret etti.

Büyükçekmece Belediye Meclisi Mayıs ayı oturumunda Belediye Başkanı Hasan Akgün, AK Partili kadın meclis üyesi Zerrin Çağlar'a kürsüden hakaret etti.   "DİLİMİN SERT OLDUĞUNU BİLİYORSUNUZ" Meclis üyesi Zerrin Çağlar'ın toplantıda sorduğu soruya Başkan Akgün, "Beni yine konuşturacaksınız. Dilimin sert olduğunu biliyorsunuz. Bu arkadaşın sürekli lastiği patlıyor" gibi ağır ifadeler kullanarak cevap verdi.   "NE DEMEK SAYIN BAŞKANIM?" Zerrin Çağlar ise, "Belediye meclis üyesine lastiği patlıyor demek ne demek sayın başkanım. İnsanları kışkırtmaya çalışmayın" diyerek tepki gösterdi. CHP'li Belediye başkanı, kadın meclis üyesine hakaret etti | Video   Yapılan hakarete AK Partili Meclis üyeleri de tepki gösterdi. Akgün'ün daha önce 8 Mart Kadınlar Günü'nde de Çağlar'a hakaret ettiği ortaya çıktı.
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, meclis toplantısında AK Partili Zerrin Çağlar’a “Bu arkadaşın sürekli lastiği patlıyor” diyerek hakaret etti.

Büyükçekmece Belediye Meclisi Mayıs ayı oturumunda Belediye Başkanı Hasan Akgün, AK Partili kadın meclis üyesi Zerrin Çağlar'a kürsüden hakaret etti.

 

"DİLİMİN SERT OLDUĞUNU BİLİYORSUNUZ"

Meclis üyesi Zerrin Çağlar'ın toplantıda sorduğu soruya Başkan Akgün, "Beni yine konuşturacaksınız. Dilimin sert olduğunu biliyorsunuz. Bu arkadaşın sürekli lastiği patlıyor" gibi ağır ifadeler kullanarak cevap verdi.

 

"NE DEMEK SAYIN BAŞKANIM?"

Zerrin Çağlar ise, "Belediye meclis üyesine lastiği patlıyor demek ne demek sayın başkanım. İnsanları kışkırtmaya çalışmayın" diyerek tepki gösterdi.

CHP'li Belediye başkanı, kadın meclis üyesine hakaret etti | Video

 

Yapılan hakarete AK Partili Meclis üyeleri de tepki gösterdi. Akgün'ün daha önce 8 Mart Kadınlar Günü'nde de Çağlar'a hakaret ettiği ortaya çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.