CHP’li bankamatik yeğen işbaşı yaptı

28.09.2021 - 17:33, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1696+ kez okundu.
 

CHP’li bankamatik yeğen işbaşı yaptı

CHP’li belediyelerdeki yolsuzlukları, tacizleri, ballı ihaleleri ve liyakatsiz atamaları eşine ender rastlanır bir fikri takiple ifşa eden Akit’in yayınları sonuçlarını vermeye devam ediyor.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun bankamatik yeğeni Rojda Karadaş’ın, Beşiktaş Belediyesi’ndeki işinin başına geri döndüğü öğrenildi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bankamatik memuru olan ve yıllardır işe gitmeyen yeğeni Rojda Karadaş’ın apar topar işbaşı yaptığı ortaya çıktı. Belediyenin tahsis ettiği araçla Anadolu’yu karış karış gezen Kılıçdaroğlu’nun yeğeni Rojda’nın, haberimizin ardından süresiz tatiline son vererek, bir yıldır faaliyete geçemeyen ve açılışı sürekli ertelenen Beşiktaş Belediyesi iştiraki Halkmarket’te çalışmaya başladığı belirlendi. Lüks aracı sattı Öte yandan, ilk olarak 27 Aralık 2018 tarihinde belediyede işe alınan ve bir yıl sonra 25 Eylül 2020’de belediye meclis kararıyla sözleşmeli personel statüsüne yükseltilerek özlük hakları iyileştirilen Kılıçdaroğlu’nun yeğeni Rojda’nın, henüz görevinin ikinci yılında, 12 Aralık 2020’de yaklaşık 450 bin TL ödeyerek 34 DLL 142 plakalı Peugeot 3008 marka bir jeep satın aldığı ve haberimizin ardından panikleyerek lüks aracını Van’da sattığı bildirildi.   Pandemiye sığındı Konuyla ilgili ulaştığımız Rojda Karadaş, hakkındaki “bankamatik” iddialarını “pandemide dönüşümlü olarak çalışıyordum” sözleriyle geçiştirirken, 450 bin TL’lik aracı nasıl aldığını ise bir türlü izah edemedi. Kılıçdaroğlu’nun yeğeni, Beşiktaş’ta torpilli olarak işe alınması ile ilgili sorumuza ise, “Belediyelerde herkes birilerinin referansıyla çalışıyor” şeklinde cevap vererek, CHP’li belediyelerin nasıl akraba ve yandaş semirtme çiftliğine döndüğünü itiraf etti. Tanıyan çıkmamıştı Kılıçdaroğlu’nun yeğeninin ne ofisine, ne de adını bilen bir memura rastlanmamıştı. Konuyla ilgili ulaştığımız belediye yetkilileri ise, resmi kayıtlar ortadayken “Rojda hanımın yeri belli değil. Sistemde ismi görünmüyor” diyerek bankamatik rezaletini itiraf etmişti. Karadaş’ın, sistemde adı gözükmediği halde “danışman” sıfatıyla Beşiktaş Belediyesi yönetim kademesiyle Anadolu gezilerine katılması ve kendisine 34 BYN 11 plakalı 2019 model Renault Megane marka lüks araç tahsis edilmesi, CHP’li belediyelerde yaşanan soygun düzenini bir kez daha gözler önüne sermişti. “Huzur”u bozulmuş Askerde olduğu halde Beşiktaş Belediyesi Personel Hizmetleri A.Ş.’den ‘Huzur Hakkı’ adı altında nemalanmaya devam eden CHP Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcısı Ender Tanyeri’nin avanta maaşının kesildiğini ve geçmiş ödemelerin tahsil edildi
CHP’li belediyelerdeki yolsuzlukları, tacizleri, ballı ihaleleri ve liyakatsiz atamaları eşine ender rastlanır bir fikri takiple ifşa eden Akit’in yayınları sonuçlarını vermeye devam ediyor.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun bankamatik yeğeni Rojda Karadaş’ın, Beşiktaş Belediyesi’ndeki işinin başına geri döndüğü öğrenildi.


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun bankamatik memuru olan ve yıllardır işe gitmeyen yeğeni Rojda Karadaş’ın apar topar işbaşı yaptığı ortaya çıktı. Belediyenin tahsis ettiği araçla Anadolu’yu karış karış gezen Kılıçdaroğlu’nun yeğeni Rojda’nın, haberimizin ardından süresiz tatiline son vererek, bir yıldır faaliyete geçemeyen ve açılışı sürekli ertelenen Beşiktaş Belediyesi iştiraki Halkmarket’te çalışmaya başladığı belirlendi.

Lüks aracı sattı
Öte yandan, ilk olarak 27 Aralık 2018 tarihinde belediyede işe alınan ve bir yıl sonra 25 Eylül 2020’de belediye meclis kararıyla sözleşmeli personel statüsüne yükseltilerek özlük hakları iyileştirilen Kılıçdaroğlu’nun yeğeni Rojda’nın, henüz görevinin ikinci yılında, 12 Aralık 2020’de yaklaşık 450 bin TL ödeyerek 34 DLL 142 plakalı Peugeot 3008 marka bir jeep satın aldığı ve haberimizin ardından panikleyerek lüks aracını Van’da sattığı bildirildi.

 

Pandemiye sığındı
Konuyla ilgili ulaştığımız Rojda Karadaş, hakkındaki “bankamatik” iddialarını “pandemide dönüşümlü olarak çalışıyordum” sözleriyle geçiştirirken, 450 bin TL’lik aracı nasıl aldığını ise bir türlü izah edemedi. Kılıçdaroğlu’nun yeğeni, Beşiktaş’ta torpilli olarak işe alınması ile ilgili sorumuza ise, “Belediyelerde herkes birilerinin referansıyla çalışıyor” şeklinde cevap vererek, CHP’li belediyelerin nasıl akraba ve yandaş semirtme çiftliğine döndüğünü itiraf etti.

Tanıyan çıkmamıştı
Kılıçdaroğlu’nun yeğeninin ne ofisine, ne de adını bilen bir memura rastlanmamıştı. Konuyla ilgili ulaştığımız belediye yetkilileri ise, resmi kayıtlar ortadayken “Rojda hanımın yeri belli değil. Sistemde ismi görünmüyor” diyerek bankamatik rezaletini itiraf etmişti. Karadaş’ın, sistemde adı gözükmediği halde “danışman” sıfatıyla Beşiktaş Belediyesi yönetim kademesiyle Anadolu gezilerine katılması ve kendisine 34 BYN 11 plakalı 2019 model Renault Megane marka lüks araç tahsis edilmesi, CHP’li belediyelerde yaşanan soygun düzenini bir kez daha gözler önüne sermişti.

“Huzur”u bozulmuş
Askerde olduğu halde Beşiktaş Belediyesi Personel Hizmetleri A.Ş.’den ‘Huzur Hakkı’ adı altında nemalanmaya devam eden CHP Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcısı Ender Tanyeri’nin avanta maaşının kesildiğini ve geçmiş ödemelerin tahsil edildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.