CHP İstanbulu 2 yılda 29 yıl griye götürdü

27.02.2021 - 18:53, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1768+ kez okundu.
 

CHP İstanbulu 2 yılda 29 yıl griye götürdü

CHP'li Maltepe Belediyesi'nde günlerdir devam eden grev nedeniyle çöplerle dolan sokaklar ve caddeler, akıllara İstanbul'un 90'lı yıllarda yaşadığı çöp krizini getirdi.

İstanbul'da CHP'li Maltepe Belediyesi'nde yaşanan çöp krizi gittikçe büyüyor. İşçiler, belediye ile aralarındaki toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine grev kararı almıştı. Grev nedeniyle 5 gündür çöplerin toplanmadığı ilçede vatandaşlar, çevreye kötü kokular yayılmasına neden olan atıkların toplanmamasına tepki gösterdi. Maltepe Belediyesi, yaşanan bu çöp krizine henüz bir çözüm bulmazken; 2 yıldır görevde olan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi de konuyla ilgili hiçbir şey yapmıyor. Yaşanan bu manzaralardan sonra akıllara da, CHP'nin önceki yıllarda İstanbullulara yaşattığı belediyecilik anlayışı geliyor...   AKILLARA 90'LARIN CHP BELEDİYECİLİĞİ GELDİ Maltepe'de oluşan çöp dağları, 90 yılların İstanbul'unu andırdı. İstanbul, şu an yaşadığı çöp krizini en son 25 yıl önce SHP'li İBB Başkanı Nurettin Sözen döneminde yaşamıştı. Kriz, Ümraniye'deki Hekimbaşı Çöplüğü'nde 39 kişinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan patlamayla birlikte zirve yapmış, İstanbulluları isyan ettirmişti.
CHP'li Maltepe Belediyesi'nde günlerdir devam eden grev nedeniyle çöplerle dolan sokaklar ve caddeler, akıllara İstanbul'un 90'lı yıllarda yaşadığı çöp krizini getirdi.

İstanbul'da CHP'li Maltepe Belediyesi'nde yaşanan çöp krizi gittikçe büyüyor.

İşçiler, belediye ile aralarındaki toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine grev kararı almıştı.

Grev nedeniyle 5 gündür çöplerin toplanmadığı ilçede vatandaşlar, çevreye kötü kokular yayılmasına neden olan atıkların toplanmamasına tepki gösterdi.

Maltepe Belediyesi, yaşanan bu çöp krizine henüz bir çözüm bulmazken; 2 yıldır görevde olan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi de konuyla ilgili hiçbir şey yapmıyor.

Yaşanan bu manzaralardan sonra akıllara da, CHP'nin önceki yıllarda İstanbullulara yaşattığı belediyecilik anlayışı geliyor...

 

AKILLARA 90'LARIN CHP BELEDİYECİLİĞİ GELDİ
Maltepe'de oluşan çöp dağları, 90 yılların İstanbul'unu andırdı.

İstanbul, şu an yaşadığı çöp krizini en son 25 yıl önce SHP'li İBB Başkanı Nurettin Sözen döneminde yaşamıştı.

Kriz, Ümraniye'deki Hekimbaşı Çöplüğü'nde 39 kişinin yaşamını yitirmesiyle sonuçlanan patlamayla birlikte zirve yapmış, İstanbulluları isyan ettirmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.