CESEDİ OTOMOBİLLE TAŞIDIĞI TAHMİN EDİLİYOR

31.12.2021 - 17:28, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1095+ kez okundu.
 

CESEDİ OTOMOBİLLE TAŞIDIĞI TAHMİN EDİLİYOR

Kardashianlar ve Nicki Minaj'ı şok eden olay Los Angeles'ta meudana geldi. Ünlü ismin cesedi otomobilinin bagajında bulundu.

Bir haftadır kayıp olan ünlülerin menajeri Angela Kukawasi, Simi Valley'deki Patricia Bulvarı'nda park halindeki aracının bagajında ölü bulundu. Los Angeles polisi, Kukawasi'nin erkek arkadaşı Jason Barker'ın cinayet suçlamasıyla tutuklandığını açıkladı. CESEDİ OTOMOBİLLE TAŞIDIĞI TAHMİN EDİLİYOR  Dedektifler; Barker'ın, sevgilisini Sherman Oaks'taki konutlarında öldürdüğünü, cesedi otomobille taşıyıp, Simi Valley'e park ettiğini tahmin ediyor. Olay sonrası Kardashianlar, Kukawasi'nin çok özleneceğini söyledikleri bir açıklama yaptı. 4Kim Kardashian ve Nicki Minajı şok eden olay Otomobilin bagajında ölü bulundu... People dergisi, Kardashian-Jenner ailesinin "Angela gerçekten en iyisiydi. Her birimizi önemserdi ve imkansız şeyleri gerçek "ÇOCUKLARIN İÇİN KALBİM ACIYOR"  Nicki Minaj da eski menajerinin ölümüyle ilgili taziyelerini sosyal medyadan paylaştı. 6Kim Kardashian ve Nicki Minajı şok eden olay Otomobilin bagajında ölü bulundu... Minaj, Instagram gönderisinde, "Tanıyabileceğiniz en çalışkan, en güvenilir, en tatlı insandı. Bunu hak etmedin, Angela. Çocukların için kalbim acıyor. Huzur İçinde Yat" ifadelerini kullandı.
Kardashianlar ve Nicki Minaj'ı şok eden olay Los Angeles'ta meudana geldi. Ünlü ismin cesedi otomobilinin bagajında bulundu.

Bir haftadır kayıp olan ünlülerin menajeri Angela Kukawasi, Simi Valley'deki Patricia Bulvarı'nda park halindeki aracının bagajında ölü bulundu. Los Angeles polisi, Kukawasi'nin erkek arkadaşı Jason Barker'ın cinayet suçlamasıyla tutuklandığını açıkladı.


CESEDİ OTOMOBİLLE TAŞIDIĞI TAHMİN EDİLİYOR 
Dedektifler; Barker'ın, sevgilisini Sherman Oaks'taki konutlarında öldürdüğünü, cesedi otomobille taşıyıp, Simi Valley'e park ettiğini tahmin ediyor.


Olay sonrası Kardashianlar, Kukawasi'nin çok özleneceğini söyledikleri bir açıklama yaptı.
4Kim Kardashian ve Nicki Minajı şok eden olay Otomobilin bagajında ölü bulundu...
People dergisi, Kardashian-Jenner ailesinin "Angela gerçekten en iyisiydi. Her birimizi önemserdi ve imkansız şeyleri gerçek


"ÇOCUKLARIN İÇİN KALBİM ACIYOR" 
Nicki Minaj da eski menajerinin ölümüyle ilgili taziyelerini sosyal medyadan paylaştı.
6Kim Kardashian ve Nicki Minajı şok eden olay Otomobilin bagajında ölü bulundu...
Minaj, Instagram gönderisinde, "Tanıyabileceğiniz en çalışkan, en güvenilir, en tatlı insandı. Bunu hak etmedin, Angela. Çocukların için kalbim acıyor. Huzur İçinde Yat" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.