cep telefonu şifresini söylemeyen kızını dövdü

22.08.2020 - 15:39, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 1812+ kez okundu.
 

cep telefonu şifresini söylemeyen kızını dövdü

İngiliz anahtarı ile dayak yiyen kız çocuğunun aldığı darbeler nedeniyle vücudunda morluklar oluşurken, annenin şikayeti üzerine baba, gözaltına alındı.

A.S., 4 yıl önce annesiyle boşanan 42 yaşındaki babası D.S.’nin Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Reşadiye Mahallesi’ndeki evinde yaşamaya başladı. D.S., cep telefonundan sürekli mesajlaştığı gerekçesiyle kızından telefonunun şifresini söylemesini istedi. A.S. ise şifreyi söylemedi.   İNGİLİZ ANAHTARI İLE DÖVDÜ Gece yarısı yaşanan olayda, D.S. kızına önce tokat attı ardından da evde bulunan İngiliz anahtarı ile dövdü.     ANNESİNDEN YARDIM İSTEDİ Aldığı darbeler nedeniyle vücudunda morluklar oluşan A.S., annesi F.K.'yi arayarak yardım istedi. Eve gelen anne, kızının durumunu görünce polise şikayetçi oldu.   GÖZALTINA ALINDI Çorlu'da bir lokantada garson olarak çalışan baba D.S., bu sabah gözaltına alındı.   KÜÇÜK KIZ BABASINDAN ŞİKAYETÇİ OLDU Çorlu Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği'ne götürülen küçük kız da babasından şikayetçi olduğunu söyledi.
İngiliz anahtarı ile dayak yiyen kız çocuğunun aldığı darbeler nedeniyle vücudunda morluklar oluşurken, annenin şikayeti üzerine baba, gözaltına alındı.

A.S., 4 yıl önce annesiyle boşanan 42 yaşındaki babası D.S.’nin Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Reşadiye Mahallesi’ndeki evinde yaşamaya başladı.

D.S., cep telefonundan sürekli mesajlaştığı gerekçesiyle kızından telefonunun şifresini söylemesini istedi. A.S. ise şifreyi söylemedi.

 

İNGİLİZ ANAHTARI İLE DÖVDÜ
Gece yarısı yaşanan olayda, D.S. kızına önce tokat attı ardından da evde bulunan İngiliz anahtarı ile dövdü.

 

 

ANNESİNDEN YARDIM İSTEDİ
Aldığı darbeler nedeniyle vücudunda morluklar oluşan A.S., annesi F.K.'yi arayarak yardım istedi. Eve gelen anne, kızının durumunu görünce polise şikayetçi oldu.

 

GÖZALTINA ALINDI
Çorlu'da bir lokantada garson olarak çalışan baba D.S., bu sabah gözaltına alındı.

 

KÜÇÜK KIZ BABASINDAN ŞİKAYETÇİ OLDU
Çorlu Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği'ne götürülen küçük kız da babasından şikayetçi olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.