Cenaze törenine katılanlara silahlı saldırı

09.01.2021 - 16:16, Güncelleme: 14.02.2024 - 06:37 865+ kez okundu.
 

Cenaze törenine katılanlara silahlı saldırı

Meksika'da cenaze törenine katılanlara yönelik silahlı saldırıda 9 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Meksika basınındaki haberlere göre, Guanajuato eyaletine bağlı Celeya  kentindeki San Rafael Arboledas Mahallesi'nde, kimliği bilinmeyen silahlı grup  tarafından cenaze törenine katılanlara uzun namlulu silahlarla saldırı  düzenlendi. Saldırıda 9 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.   Yetkililer, saldırganların kaçtığını ve olayla ilgili soruşturma  başlatıldığını bildirdi.   Aynı bölgede 5 Ocak'ta bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 5 kişi  ölmüştü.   Suç oranının yüksek olduğu yerler arasında yer alan bölgede özellikle  Jalisco Yeni Nesil Karteli (CJNG) en etkin suç örgütü olarak kabul ediliyor.
Meksika'da cenaze törenine katılanlara yönelik silahlı saldırıda 9 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Meksika basınındaki haberlere göre, Guanajuato eyaletine bağlı Celeya  kentindeki San Rafael Arboledas Mahallesi'nde, kimliği bilinmeyen silahlı grup  tarafından cenaze törenine katılanlara uzun namlulu silahlarla saldırı  düzenlendi.
Saldırıda 9 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.
 
Yetkililer, saldırganların kaçtığını ve olayla ilgili soruşturma  başlatıldığını bildirdi.
 
Aynı bölgede 5 Ocak'ta bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 5 kişi  ölmüştü.
 
Suç oranının yüksek olduğu yerler arasında yer alan bölgede özellikle  Jalisco Yeni Nesil Karteli (CJNG) en etkin suç örgütü olarak kabul ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve turkishdailynews.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.